[Kocaeli - MT]

al benden de o kadar. eldiven falan nafile ya. normalde de üşüyen birisiyim zaten şu havalarda dokunamıyorum motora.
birisi yaz geldi diyip beni kandırsın ne olur :)

Ben nekadar donsamda vazgecemiyorum :) dun aksam 9 gibi yalovaya gittim bugun oglen dondum :)

Bu gün öyle böyle bi soğuk yoktu kaskım olmasına rağmen kulakalarımın arkası yara oldu la soguktan :)

Seko yanlış anlıyon sen hep benim mesajları kask vardı ona rağmen aradan giren soğuk yaptı :)

Kimse yazmaz oldu buralara, demin berkayla denk geldim cafede, baslikta kimseyle denk gelemez olduk

hangi berkay r6 olanmı
arkadaşlar benim artık cbr 600 f sport var bilginize
gelen tebrikler için şimdiden herkeze teşekkürler

Hayirli ugurlu olsun cok rahat motor,Allah kazasiz belasiz binmek nasip etsin.

Berkay (sao) askerden yeni gelsi ybr si vardi satmisti forumdan birine

tamam
biliyorum tanıştık onunla bizim burak hocanın tayfadan :)
bugün seyithan arkadaşımıza gideceğiz burnundan ufak bir operasyon gecirmiş gelenlerin dikkatine :)
saat 20:00 gibi körfezde oluruz heralde

Oo geçmiş olsun. Abi sana da hayırlı olsun ömer abi ;) Kaça aldın kimden aldın :) Berkay da bizim bildiğimiz berkay mı choopper vardı bi ara o değil mi ?

la yürü git ayar etme beni eray seni varya ipone yağla yağlayıp dövecem motorundan zincirini söküp zincirliyeceğim...
sen ne vefasız ne hayırsızsın arkadaş insan bir arar sorar ofya..
unuttun beni galiban bune 600f aldım diyom adam hayırlı olsun demiyor. biz senle teker çevirmedikmi bilader offf atara baladım gene
birgün gel garaja bir çayımı iç ne olur..
sıkma benim canımı :(

la yürü git ayar etme beni eray seni varya ipone yağla yağlayıp dövecem motorundan zincirini söküp zincirliyeceğim...
sen ne vefasız ne hayırsızsın arkadaş insan bir arar sorar ofya..
unuttun beni galiban bune 600f aldım diyom adam hayırlı olsun demiyor. biz senle teker çevirmedikmi bilader offf atara baladım gene
birgün gel garaja bir çayımı iç ne olur..
sıkma benim canımı :(
abim benim ya :)
valla görüşelim ama ben bir koptum pir koptum, valla her ne desen haklısın. motorun hayırlı olsun, tam efsanesin artık :)
nerelerdesin abi, hakikaten bir buluşma organize edelim de görüşelim.
Erdem, Mert, sen.. vs nerelerdesiniz..

Selam Kocaeli Grubu .Bende aranıza yeni katıldım . 2008 Model Honda VT 750 Shadow aldım .siyah 6150 km de . Bu cuma deneme sürüşlerime Outlet araç parkında gerçekleştireceğim Hepinize Selamlar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar