[Kocaeli - MT]

Bugün geldim erkenden bekledim baya ama gelen giden olmadı napalım derse gitmem gerekiyordu :)

Motosiklet için arayan soran yok.

Ben de motosiklete Pirelli Diablo Rosso II lastik siparişi verdim. Yarın teslim alacağım.

Daha da satmam motosikleti.

İlan kalsın, annemi kandırırım :mrgreen:

Güzel lastik, satılmaması sevindirici. Artık daha bakımlı Bi cbr'a daha keyifle binersin :) iyi olmuş iyi..

bu sigorta işini hala halledemedim ben istanbul plaka diye yüksek çıkıyor motoru alalı bir ay olmadı plakayı değiştirme şansım varmıdır bide ne kadara patlar bu bana bilginiz varmı bu işlemlerle ilgili

S.a Arkadaşlar Hayırlı Geceler Sizlerle Tanışmak İstiyorum Nerede nezaman buluşuyorsunuz sistem nasıl çalışıyor nerden haberleşiyorsunuz bilmiyorum eger aranıza kabul ederseniz sevinirim ben İzmit/ Kuruçeşmede Oturuyorum Adım Ugur Aşık face uzerinde sayfa varmı yada grup yoksa bu site üzerindenmi haberleşiliyor ?

bu sigorta işini hala halledemedim ben istanbul plaka diye yüksek çıkıyor motoru alalı bir ay olmadı plakayı değiştirme şansım varmıdır bide ne kadara patlar bu bana bilginiz varmı bu işlemlerle ilgili

Bildigim kadari ile artik ikamet adresin gecerli plakanin kac oldugu onemsiz. Yaşin ve kaza kaydina gore fiyat cikiyor. Bol bol gezmelisin. Bana 350 diyen de oldu 280 diuende oldu ama ben 60 kusur liraya mi ne yaptirdim yani tutturabildiklerine..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

Motor 2.el ise noter satışında soruyorlar plaka değişikliğini. 34 plaka ise yaşında genç ise fazla ücret doğal. En az 150 çıkar 34 plakaya.

Sigorta çok önemli,çevirmede acımıyor polisler.

S.a Arkadaşlar Hayırlı Geceler Sizlerle Tanışmak İstiyorum Nerede nezaman buluşuyorsunuz sistem nasıl çalışıyor nerden haberleşiyorsunuz bilmiyorum eger aranıza kabul ederseniz sevinirim ben İzmit/ Kuruçeşmede Oturuyorum Adım Ugur Aşık face uzerinde sayfa varmı yada grup yoksa bu site üzerindenmi haberleşiliyor ?

Hoşgeldin.. Çarşamba akşamları saat 18:30 'da bulvar'da metin abinin kafesinde buluşuyoruz. Dükkanın önünde motorları görürsün,

Baklavanı alıp gelebilirsin :)

Beyler bu akşam saat 9.30da yenicumanın arkasındaki americanlifeta toplanıcaz. ordan acısuya geçip nargile muhabbet falan filan... gelmek isteyen olursa seviniriz... şu kaynaşmak tanışmak isteyen arkadaşlar nerde??? şimdiden bir 7-8 kişi olduk...

Emrah için ne yapıyoruz gençlik,

---------- Post added at 19:57 ---------- Previous post was at 19:27 ----------

kimse okumadı mı mesajı yahuu

---------- Post added at 20:11 ---------- Previous post was at 19:57 ----------

neyse arkadaşlar burdan cevap gelmesi uzun sürüdüğü için, toplanmalarımızı güncel yazılarımızı derdimizi sevincimizi, sanal ortam dışında gerçek hayata geçirmek için hemde daha sıkı bir kocaeli mt oluşturmak için https://www.facebook.com/groups/kocaelimt/ adresinden konuşalım. sevgilerle

---------- Post added at 21:29 ---------- Previous post was at 20:11 ----------

alooo nerdesiniz kocali mt

Burdayiz. Sende bi alemsin koray aylarca tek satir yazmazsin kocaeli sayfasina birsey yazmissin dakkasina firca atiyorsun :)

Emrah in vefati 25 agustostu sanirim. Yine ugur ayarlar degirmendere camisini gecen seneki gibi mevlut okuturuz. Ugur halledermisin ?

beyler cumartesi ve pazar kocaeli ve sakarya 'da yağmur olabilir.. festivale gideceklerin bilgisi olsun.

Burdayiz. Sende bi alemsin koray aylarca tek satir yazmazsin kocaeli sayfasina birsey yazmissin dakkasina firca atiyorsun :)

Emrah in vefati 25 agustostu sanirim. Yine ugur ayarlar degirmendere camisini gecen seneki gibi mevlut okuturuz. Ugur halledermisin ?

neden yazmazsın diye sormadan, beni yumruk delisi yaptın abi..

soa

Selam güzel insanlar son 1 ayım 1 ay sonra yanınızdayım 17 Eylül sabah da 9 cıkıcam burdan bir aksilik olmazsa. Geliyorum bekleyin beni Artçı kim alır beni :D :D. onuda bir açıklığa kavuşturalım. yol deneyimim var sürücü ile birlikte itina ile virajlara yatarım :D :D. Bir yaramazlık sıkıntı yok umarım?

Burak Abi malesef telefon yok önceden Er Gazinosunda Görevliydim orada dahili numara vardı ama şimdi ayrıldım o görev yerinden Valizhaneye geçtim. Oranın dahili numarası yok hatta o binada tel bile yok malesef olanı da çalıyorlar zaten :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Selam güzel insanlar son 1 ayım 1 ay sonra yanınızdayım 17 Eylül sabah da 9 cıkıcam burdan bir aksilik olmazsa. Geliyorum bekleyin beni Artçı kim alır beni :D :D. onuda bir açıklığa kavuşturalım. yol deneyimim var sürücü ile birlikte itina ile virajlara yatarım :D :D. Bir yaramazlık sıkıntı yok umarım?

Burak Abi malesef telefon yok önceden Er Gazinosunda Görevliydim orada dahili numara vardı ama şimdi ayrıldım o görev yerinden Valizhaneye geçtim. Oranın dahili numarası yok hatta o binada tel bile yok malesef olanı da çalıyorlar zaten :D

Bitti kardesim az kaldı az :)

Mert Ezer'le gidiyoruz festivale katılmak isteyen olursa bekleriz.

0 555 562 68 44 numaram. Sms cekin,geri donerim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar