[Kocaeli - MT]

şuan en uygun halk sigorta çıktı 312 2 sene önce 50 liraya yaptırıyorduk felaket olmuş fiyatlar yaş 23 bununda etkisi var tabi fiyatta şu körfez sigortaya bir sorucam onlar ne diyecek bakalım

bildiiniz motor sigortasımı<* can yaptrdı geçen 23 yaşında 150 tuttu... keleşler sigortaya bi sor... american life ın altında

artık şu sorudan da sıkıldım ha, topplantı var mı? var tabiki

ha gelmeyen arkadaşlara hatırlatalım toplantılarımız ücretsiz gelirseniz para falan almıyoruz...

artık şu sorudan da sıkıldım ha, topplantı var mı? var tabiki

ha gelmeyen arkadaşlara hatırlatalım toplantılarımız ücretsiz gelirseniz para falan almıyoruz...

Burada yazmayınca katılımcı sayısı düşüyor nedense. Hatırlatmak için cevabını bildiğim bir soru sordum ;)

Bi de bugün arefe günü olduğu için toplantı iptal sanılabilir ;)

Arkadaşlar bayramın 1. , 2. günü hariç Yalova Karamürsel Kocaeli üçlüsünde etkinlik çay partisi olursa katılırım..;)

arkadaşlar hazır hatunu çoluğu çocuğu köye yollamışken bayramda denize girebileceğim yerler varmı izmitte ?
karamürsel halk plajına gidiyorum. biraz kirli olsada idare ediyor. denize girmek için başka yer varmı izmitte ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bugün motorumu teslim almış bulunuyorum son anda bir değişikle bu modeli seçtim maksat hem cebi yormasın hemde debriyajlı motorlara alışmak.Acemiliğimi bunla atarım düşüncesindeyim.

[url]http://img849.imageshack.us/img849/9254/oeyi.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

[url]http://img706.imageshack.us/img706/1764/o8kb.jpg[/URL]

Uploaded with ImageShack.us

Hayırlı olsun taş gibi motor bunlar,biraz titrer ama emsallerine göre iyi kaçar. Titremeyi sorun etmezsen fiyatına göre şahane motordur.

merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım hepinize selamlar.
Hoşgeldin.

Gölcük'te,Ziraat Bankası'nın yanındaki sigortacıdan yaptırıyorum genelede.

3 ay önce 90 tl'ye yaptırdım. İyi araştırmak lazım fiyatı.

arkadaşlar hazır hatunu çoluğu çocuğu köye yollamışken bayramda denize girebileceğim yerler varmı izmitte ?
karamürsel halk plajına gidiyorum. biraz kirli olsada idare ediyor. denize girmek için başka yer varmı izmitte ?

Abi Kaytazdere'de Saral Kent denilen bi yer var. Karamürsel'e nazaran daha iyidir.

Bu arada sen yağı nerden alıyorsun abi. Ben Gölcük'te Castrol'un istediğim hiçbir yağını bulamıyorum. Motor servisleride açık yağı dayıyorlar kaliteli yağ diye... Senin Sanayi'de önereceğin bir yer var mı? Fiyat önemli değil yeterki aradıgımızı bulalım.

Hayırlı olsun taş gibi motor bunlar,biraz titrer ama emsallerine göre iyi kaçar. Titremeyi sorun etmezsen fiyatına göre şahane motordur.

Hoşgeldin.

Gölcük'te,Ziraat Bankası'nın yanındaki sigortacıdan yaptırıyorum genelede.

3 ay önce 90 tl'ye yaptırdım. İyi araştırmak lazım fiyatı.

Abi Kaytazdere'de Saral Kent denilen bi yer var. Karamürsel'e nazaran daha iyidir.

Bu arada sen yağı nerden alıyorsun abi. Ben Gölcük'te Castrol'un istediğim hiçbir yağını bulamıyorum. Motor servisleride açık yağı dayıyorlar kaliteli yağ diye... Senin Sanayi'de önereceğin bir yer var mı? Fiyat önemli değil yeterki aradıgımızı bulalım.

sağolasın uğur. araştırayım saralkenti
ben artık yağ almıyorum. artık araba yağı kullanıyorum motora. yani boş şişelerin diplerinde yağları toplayıp onu koyuyorum.
sen sanayiden alabilirsin yağı. ama motosiklet yağı pek bulunmayabilir.
sanayi girişte anlılar yağ var. onda motul castrol gayet kaliteli yağlar var. fiyatları normal.
yukarıda bülbüloğlu büfenin yanında yaşaa petrol var. ondada valvoline var. onun hemen 2 altında castrol satıcısı var. ondada power1 ve actevo var. 10-40 power1 enson 25tl idi.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağolasın uğur. araştırayım saralkenti
ben artık yağ almıyorum. artık araba yağı kullanıyorum motora. yani boş şişelerin diplerinde yağları toplayıp onu koyuyorum.
sen sanayiden alabilirsin yağı. ama motosiklet yağı pek bulunmayabilir.
sanayi girişte anlılar yağ var. onda motul castrol gayet kaliteli yağlar var. fiyatları normal.
yukarıda bülbüloğlu büfenin yanında yaşaa petrol var. ondada valvoline var. onun hemen 2 altında castrol satıcısı var. ondada power1 ve actevo var. 10-40 power1 enson 25tl idi.

Eyvallah abi. Demin shellden 15 50 aldım. Yanlız kutunun kapak girişindeki kağıt yokmuş,acaba açık yağ mı kitlediler bana. :silent:

Tamda yağı bosalttım,aldıgım yagı actım o zaman farkettim.

TÜM KOCAELİ MT AİLESİNİN RAMAZAN BAYRAMINI KUTLAR DAHA NICE BAYRAMLARA ERMENIZI TEMENNI EDERIM....:rendeer:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Tüm Kocaeli MT'nin Ramazan Bayramı mübarek olsun. Sevdiklerinizle baklava tadında bir bayram geçirmeniz dileğiyle...

Merhaba arkadaşlar,
bu motoru; http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-bmw-acil-fiyat-dustu-bu-temizlikte-bu-fiyata-baska-bulamazsiniz-132765118/detay/ bilen,tanıyan dürüst yorum yapacak varmıdır acaba.Ben şehir dışından geleceğim.gölcükte alırken göstermek için bu motordan anlayan usta tavsiyeniz varmıdır.şimdiden yardımlarınızı bekliyor,herkezin bayramını kutluyorum

Merhaba arkadaşlar,
bu motoru; http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...bu-fiyata-baska-bulamazsiniz-132765118/detay/ bilen,tanıyan dürüst yorum yapacak varmıdır acaba.Ben şehir dışından geleceğim.gölcükte alırken göstermek için bu motordan anlayan usta tavsiyeniz varmıdır.şimdiden yardımlarınızı bekliyor,herkezin bayramını kutluyorum

Dostum sana sadece sunu soyluyorum,iskele yolu duragindaki Efsane motora git Murat ustaya baktir.. BriSA dan Serkan onerdi sizi de.neyi var neyi yok soyler zaten.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar