[Kocaeli - MT]

Arkadaşlar cumartesi günü akşam 5 ten sonra bayram öncesi son gazlamamızı yapsak mı diyoruz... yalnız artık Karamürsel, Derince, acısu sıkıldık bunaldık... diyoruzki bi İstanbul yapalım. Kadıköye gidelim. Oruçlu olanlar iftarı orda açsın... güzel mekanlara klas girişimizi yapalımmm...

Gelenler :
1- Drgon
2- Kebum
3-...
4-...
5-...

tabi rodaj bitti galiba otoyolda Cbr ı okutucan :) ??
Size yetişemem benim R yok X var :D

Arkadaşlar cumartesi günü akşam 5 ten sonra bayram öncesi son gazlamamızı yapsak mı diyoruz... yalnız artık Karamürsel, Derince, acısu sıkıldık bunaldık... diyoruzki bi İstanbul yapalım. Kadıköye gidelim. Oruçlu olanlar iftarı orda açsın... güzel mekanlara klas girişimizi yapalımmm...

Gelenler :
1- Drgon
2- Kebum
3-...
4-...
5-...

O saatler bana ters yav. Akşam 19:00'a kadar çalışıyorum ben. :(

tamam İsmail sen yeterki gelicem de biz 5ten sonra takılır sen işten çıkınca gideriz olmaz mı?? Burak reis senide bekleriz öncü lazım bize...

ne çektin be ismail

Ne çektim?

tamam İsmail sen yeterki gelicem de biz 5ten sonra takılır sen işten çıkınca gideriz olmaz mı?? Burak reis senide bekleriz öncü lazım bize...

Tamam, öyleyse organize edebiliriz ;) Hatta o gün izin alır 18:00'de çıkarım işten.

Ama gideceğimiz yeri filan belirlememiz lazım. İftar yapacağımız yerin menüsü, fiyatları vs. sürpriz olmasın sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:03 ----------

Arkadaşlar herkese merhaba :)

Merhaba Osiman ;)

hem cumartesi, hem akşam, hem hanımı bırakacağım, hem istanbul'a gideceğim :queen: ilahi serdar çok şakacısın

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:24 ----------

Arkadaşlar herkese merhaba :)

Osman tekrar hoşgeldin, çarşambaları akşam toplanıyoruz gelebilirsin.

Tabi katılmak çok isterim cumartesi motorum gelsin gerçi benim motor sizin aranızda kaybolacaktır ama :)

Tamam İsmail güzel bir mekan buluruz... arkadaşa sorarım kadıköyde nihata haber versene Dambıl semih sende gelicen mi?

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:39 ----------

Ya Horozoğlu nolcak bi cumartesinide bize ayırsan :)

Hava nasıl Cumartesi günü? Bi de ay sonundayız. Ekonomiyi ayarlamak lazım. Benim gelip gelemeyeceğim Cumartesi günü sabah tam olarak belli olur.

Elbette havaya bağlı. Hava durumu güneşli olarak gösteriyor. Cumartesi sabahına göre hareket ederiz. Onun dışında bugün ayın biri İsmail. Nasıl ay sonu???? :D:D

Elbette havaya bağlı. Hava durumu güneşli olarak gösteriyor. Cumartesi sabahına göre hareket ederiz. Onun dışında bugün ayın biri İsmail. Nasıl ay sonu???? :D:D

Maaşı ayın 5'inde alıyoruz Serdar hocam.

Bu arada bunlar benim son gezilerim olabilir.

Kardeşimle anlaşamadığımız için aile meclisi motosikleti satmamız yönünde karar çıkardı. Motosikleti satıp kardeşimin 1.500 TL'sini vereceğim. Kalanın bir kısmıyla krediyi kapatırım. Krediden sonra bana kalan 1.500 TL gibi bir rakam olacak sanırsam. O parayla da motosikleti geçtim bisiklet bile alamam.

Hmm anladım maaşı 5inde alıyosunuz... ismailcim sen yanımızda sür yeter ;) biz maaşı 1inde almış oluyoruz...

son gezilerinse tadını çıkaralım. yalnız üzüldüm gerçekten motoru sattığına eminim sende üzülmüşsündür. en kısa zamanda daha iyisini aırsın umarım...

Maaşı ayın 5'inde alıyoruz Serdar hocam.

Bu arada bunlar benim son gezilerim olabilir.

Kardeşimle anlaşamadığımız için aile meclisi motosikleti satmamız yönünde karar çıkardı. Motosikleti satıp kardeşimin 1.500 TL'sini vereceğim. Kalanın bir kısmıyla krediyi kapatırım. Krediden sonra bana kalan 1.500 TL gibi bir rakam olacak sanırsam. O parayla da motosikleti geçtim bisiklet bile alamam.

Alirsin be ismail dert etme marka takintisi yapmazsan bulursun birsey. Cbr 250 olmaz tabi

Hmm anladım maaşı 5inde alıyosunuz... ismailcim sen yanımızda sür yeter ;) biz maaşı 1inde almış oluyoruz...

son gezilerinse tadını çıkaralım. yalnız üzüldüm gerçekten motoru sattığına eminim sende üzülmüşsündür. en kısa zamanda daha iyisini aırsın umarım...

Tabii ki çok üzüldüm. Hala da üzgünüm. Hayatımda tek mutlu olduğum şeyden vaz geçmek zorunda kalıyorum.

Hatta üzüntüden bugün servis arabasıyla adamın birinin kapısını göçerttim. (Yağmurda geri geri çıkarken adamın arabaya girdim :S)

Alirsin be ismail dert etme marka takintisi yapmazsan bulursun birsey. Cbr 250 olmaz tabi
Ben marka takıntısı yapan biri değilim zaten ama bu saatten sonra kalbur altı markalar benim elimde dağılır.
Seneye Regal Raptor’a geçersem şaşırmayın. Bkz: Regal Raptor Spyder 250

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar