[Kocaeli - MT]

Kafa kafaya yaslayip teker yakmak deyince kafama bir tas geldi sanki :) yola cikmadan kapali ortamda ve en masumuydu o :) soyleyeyim dedim

Guzel bir aksamdi gelen herkese tesekkur ederim. Bir daha bu kadar motoru gorene kadar 34 sakal trasi 7 sac kesimi yapacagiz. YatcZ kalkcaz yatcaz kalkcaz x 267 kere sonra olacak.

Kafa kafaya yaslayip teker yakmak deyince kafama bir tas geldi sanki :) yola cikmadan kapali ortamda ve en masumuydu o :) soyleyeyim dedim

Guzel bir aksamdi gelen herkese tesekkur ederim. Bir daha bu kadar motoru gorene kadar 34 sakal trasi 7 sac kesimi yapacagiz. YatcZ kalkcaz yatcaz kalkcaz x 267 kere sonra olacak.

sıkma canını mert kardeşim.motorlar bizde oldukça organizasyon yapılır... bayramdan sonra birde pikniğe gideriz yuvacık yada daha güzel yerler bilen varsa ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:54 ----------

söz kendi ellerimle tavuk pişiricem sana....

Arkadaslar burak ve benım telefon numaralarımız hemen hemen hepınızde mevcut. Grup surusu kısa yada uzun mesafe surusler motor sanzuman dıslı zıncır bakımı yada surus teknıklerı ıle ılgılı bı sıkıntı olursa yardımcı olacagımızı unutmayın ramazan bayyramını falan atlattıktan sonra ılk toplasmada grup surus egıtımı verılecektır. Bu ısı gorsel bır show a donusturmek lazım artık. Hepınıze hayırlı surusler

onlardan biri sensen daha çok kızdım.. o görüntüyü görünce daha fazla bakamadım çünkü.. neyse..

hiç foto video birşey yok mu arkadaşlar, hadi ekleyin şunları

Karamürsel'in girişinde iftardan dönen ekibe rastladım. Herkes oradadır diye ben de dönüp peşlerine takıldım. Ancak Değirmendere sahiline varınca fark edebildim eksikleri.

geliyor yüklüyorum şuan
:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------

[YT]0yp93agqGqA[/YT] ilk video

geliyor yüklüyorum şuan
:cat:

---------- Mesajlar birleştirildi - 03:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 03:21 ----------

[YT]0yp93agqGqA[/YT] ilk video

kardeşim sürüşe korumasız gelerek
beni yalnız bırakmadığın için sağol :)
yoksa iyice sünnet çocuğu gibi
kalacaktım aranızda :)
(bu nacizane ölçülerime xxl bile olmamakta. xxl kaskı takmak için bile neler çekiyorum allah biliyor. ama hiç değilse kolluk dirseklik eldiven gibi elzem korumaları tamamlayacağım nasipse..)
arkalarda tin tin çok güzel
sürüşümüzü yaptık. aramıza dalan 2-3 hanzo araba hariç kaza riskimiz dahi olmadı..cesarette verdin bana, sağolasın.

herkez dikkatli olunca aramıza hanzo araç giremez girersede ilgilenilir. bizde gurup sürüşleri eğlenceli oluyor ama erdemin dediği gibi biraz görsellik katmak gerek :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 04:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:45 ----------

benim ençok güldüğüm. meltemle bizim motorlar gitmiyor. seyitan bir ara arkasına dönüp bizi bekliyor. baktı biz yavaş geliyoruz dayanamayıp basıp gidiyor erdemde baktı olmuyor oda gitti.
bizde hansel ve gratel gibi sizin ekmek kırıntılarınızı takip ede ede geldik arkadan :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:50 ----------

kardeşim sürüşe korumasız gelerek
beni yalnız bırakmadığın için sağol
yoksa iyice sünnet çocuğu gibi

abooo biz arada kaynıyorduk afişe olduk galiban :bounce:
heyyyyy mert duyuyon dimi cumartesi sendromu errdemin rr rı ve sonuç :salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 05:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:05 ----------

YOLLLLDAAA İKİNCİ VİDEO HAZIR

[YT]_XL3v9ecWls[/YT]

---------- Mesajlar birleştirildi - 06:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 05:55 ----------

NAPIYORUZ HOCAM AL DE ALALIM NASIL TELSİZ NE DERSİN

---------- Mesajlar birleştirildi - 07:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:29 ----------

EVET BUDA SONUNCU VİDEO VARIŞŞ

[YT]s5c9s5XyhNw[/YT]

videolar süper olmuş... :) bunların youtube linkini nerden bulabilirizz???

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:31 ----------

tmm buldum :)

sahibinden de GeT ilanı hakkında bilgisi olan varsa bana telefondan veya buradan da olabilir bigi verebilir mi ? GeT ilanı açtığımda alıcının parayı yatırdığını nereden haberim olacak siteye mi yoksa direk alıcıya mı gönderiyorum kargoyu ?

sahibinden de GeT ilanı hakkında bilgisi olan varsa bana telefondan veya buradan da olabilir bigi verebilir mi ? GeT ilanı açtığımda alıcının parayı yatırdığını nereden haberim olacak siteye mi yoksa direk alıcıya mı gönderiyorum kargoyu ?

Herşeyi sağ üst köşede bana özel kısmından hallediyorsun. Ürünü sattığımda paran sahibinden.coma gidiyor sen ürünü 3-5 gün içinde alıcıya kargolayıp kargo bilgilerini sahibinden.com a girmen gerekiyor. Alıcı ürünü aldığında sahibinden.com a girerek onay veriyor . Onaylamadan para hesabına aktarılmaz. 6 gün içinde onaylamazsa sistem otomatik kabulde ediyor.
* Gün sayıları yaklaşık değerlerdir tam olarak kaç gün olduğu net hatırımda değil. Daha detaylı bilgi sahibinden.com

Arkadaşlar cumartesi günü akşam 5 ten sonra bayram öncesi son gazlamamızı yapsak mı diyoruz... yalnız artık Karamürsel, Derince, acısu sıkıldık bunaldık... diyoruzki bi İstanbul yapalım. Kadıköye gidelim. Oruçlu olanlar iftarı orda açsın... güzel mekanlara klas girişimizi yapalımmm...

Gelenler :
1- Drgon
2- Kebum
3-...
4-...
5-...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar