[Kocaeli - MT]

Beyler Cumartesi akşamı yine buluşurmuyuz? ben saat 5 ten sonra müsaitim... Büyük İhtimalle Cem ve Semih te gelir. Diğer arkadaşları iftardan sonra bekleriz... ama değişik biyerlere gidelim. Her hafta değirmendere karamürsel olmuyor... :) öneriler ?

Iftardan sonra uyar ama saat gec oluyor sikinti yok derseniz bana her yer uyar sapanca olabilir.

bana sıkıntı yok.cem ve canada sıkıntı yok...semihte sınav var diyor hep dışarlarda zaten... :) ismail desen uzun yol işine gelir :D

noldu len alındın mı :mrgreen: ee nereye gidiyoruz gene cbr toplaşması olacak heralde.

Yok, alınmadım. Alınacak bişe yok ki zaten :mrgreen:

Yalnız benim son buluşmalarım olabilir. :king:

Kardeşimle sürekli tartışıyoruz. Bu yüzden her an motosikleti satabilirim. Tabi motosikleti bu sebeple satarsam bir daha da alamam :pale:

Kıymetimi bilin . . . :sunny:

Niye satıyon len bi tane daha almayacakmıydın :) bende senin kardeşin olsam kavga ederdim bu ne bilader birazda çocuk binsin :queen:

Beyler Cumartesi akşamı yine buluşurmuyuz? ben saat 5 ten sonra müsaitim... Büyük İhtimalle Cem ve Semih te gelir. Diğer arkadaşları iftardan sonra bekleriz... ama değişik biyerlere gidelim. Her hafta değirmendere karamürsel olmuyor... :) öneriler ?

serdar ben cumartesi pazar gölkay park diye bi mekanda çalıyorum, göl manzaralı hoş bi mekan, 9:30 - 1:00 arası orada bulunuyorum, davet edeyim sizi hem farklı bi mekana gelmiş olursunuz :) hemde gelip dinlemiş olursunuz

serdar ben cumartesi pazar gölkay park diye bi mekanda çalıyorum, göl manzaralı hoş bi mekan, 9:30 - 1:00 arası orada bulunuyorum, davet edeyim sizi hem farklı bi mekana gelmiş olursunuz :) hemde gelip dinlemiş olursunuz

Erkan bize uyar mekan. kulağa hoş geliyor fakat biz genelde akşam 5 ten sonra bazılarıda iftardan sonra toplanıyoruz. o saatten sonra gelebiliriz ancak...

Evet beyler bu akşam ne yapıyoruz?

Kaçta, nerede buluşuyoruz?

Serdar Hocam bence iftardan önce biraz inzivaya çekilip dinlenin. İftardan sonra Kocaeli'nin altını üstüne getirelim :D

Evet beyler bu akşam ne yapıyoruz?

Kaçta, nerede buluşuyoruz?

Serdar Hocam bence iftardan önce biraz inzivaya çekilip dinlenin. İftardan sonra Kocaeli'nin altını üstüne getirelim :D

Yeğenin doğum günü var ardından da işe gideceğim.. Bu cumarteside sizlere eşlik edemeyeceğim.. İyi eğlenceler, tekeriniz düz bassın :)

yarım saat içinde dümbüldek suyuna yola çıkıyoruz.. arayıpta ulaşabildiklerime haber verdim. bu yazıyı okuyup gelmek isteyen bizi takip etsin.

Moderatör
yarım saat içinde dümbüldek suyuna yola çıkıyoruz.. arayıpta ulaşabildiklerime haber verdim. bu yazıyı okuyup gelmek isteyen bizi takip etsin.

Çok merak ettim dümbüldek suyunu şimdi, ismi cezbetti, bi kendine çekti, bana gel bana gel dedi sanki iç ses olarak :p
Selamlar Kocaeli :)

Arkadaşlar merkezde oluruz büyük bir ihtimalle .iftardan sonra mesajla yerimizi bildiririz... sizde gelirsinizz...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Çok merak ettim dümbüldek suyunu şimdi, ismi cezbetti, bi kendine çekti, bana gel bana gel dedi sanki iç ses olarak :p
Selamlar Kocaeli :)

Aleykümselam Erdem Abim :)

Dönüşlerin denk gelirse yine çay,çorbaya beklerim. Hatta iftar yapalım :)

Arkadaşlar merkezde oluruz büyük bir ihtimalle .iftardan sonra mesajla yerimizi bildiririz... sizde gelirsinizz...

Tamamdır, haberleşiriz.

Bu akşam iftara bir yere davetliyim ama neresi olduğunu bilmiyorum. Yani Gölcük tarafında olmazsam bulunduğum yerden direkt gelirim yanınıza. Nihat abi de kendi gelir ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar