[Kocaeli - MT]

arkadaşlar ben bugün almaya karar verdim ve onlardan haber bekledim aradılar
motorların gelme ihtimali var demişlerdi fakat şimdi ayın 20sinden sonra dediler
bende birtane bana ayırın dedim.
neden cbr250r
1 az yakıyor
2 iyi gidiyor yolda tır falan sıkıştırmaz
3 salam güvenilir ve servisi var kocaelide parçasıda bol
4 gurubun çoğunluğunda bundan var yani haldızlar müşteri memnuniyetini önemsiyorsa (işinin gereği ki öyle olması lazım zaten) bizim onlarla olan diyologlarda yartdımcı olurlar diye düşünüyorum
5 motor ince olduğu için aralardan rahat geçer ve vites acemilimi rahat atlatırım diye düşünüyorum
6 oturuş pozisyonu çokta eğik değil
kabaca sebepler bunlar eğer bir terslik olmassa 20 sinden sonra gelcek dediler bakalım hayırlısı

merhaba arkadaşlar..honda cbr 250r arıyorum..yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..

bu arada kusura bakmayın ben hasan izmitte yasıyorum..motor tecrübem yok ama en kısa zamanda bende bu aileye katılmak istiyorum inşallah burada güzel dostluklar kurarız..

burak senin adadaki arkadaşların şu motora bakabilirmi nasıl diye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-sifir-motorsiklet-129301669/detay

burak senin adadaki arkadaşların şu motora bakabilirmi nasıl diye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-sahibinden-sifir-motorsiklet-129301669/detay

Mustafa abi bence bu motosikleti kaçırma.
Lastikler de değişmiş. Fiyat da süper.
Adam gerçekten de mecburiyetten satıyor sanırsam.

Motosiklet konusunda endişen olmasın. Zaten garantili. Alır almaz 1000 bakımına sokarsın. Ondan sonra garanti de devam eder. Hiç sorun yaşamazsın.

Beyler yarın akşamüstü işi olmayan çıksın gelsin takılalım yavaş yavaş gazlayalım... cbxAhmeti chemical, xismailaydın, Semih ve nicelerine sesleniyorum...

Serdar Hocam saat kaç gibi ve nerede? ;)

Mustafa abi bence bu motosikleti kaçırma.
Lastikler de değişmiş. Fiyat da süper.
Adam gerçekten de mecburiyetten satıyor sanırsam.

Motosiklet konusunda endişen olmasın. Zaten garantili. Alır almaz 1000 bakımına sokarsın. Ondan sonra garanti de devam eder. Hiç sorun yaşamazsın.

Serdar Hocam saat kaç gibi ve nerede? ;)

İsmail akşam üstü saat 6 gibi sekaparkta buluşalım...oturur birer çay içeriz...ordan dolaşırız yine gazlarız...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Haldız honda check up yapmıyormuş.Varmı iyi bir usta tanıdığı olan güvenilir ?

Burda herkesin kendi ustası en iyidir. O yüzden yorumlar subjektif olacaktır. Ben Gölcük'te Murat ustayı öneririm. Şimdiye dek tanıdığım tüm motorcu yakınlarım kendisine danıştı. Maxi scooterdan,Ss'e kadar hep ona sormuslardır. Hatta bir yakınım 2005'te Adana'ya gitti R1 almaya,sesini telefonda dinletip öyle karar verdi,makine de kusursuz uzunca süre kullanıldı. Son 2 senedir de 5-6 motoru arkadaşlar kendisine gösterip aldılar. Bi sıkıntıları yok halen motorların.
Dediğim gibi herkesin kendi ustası iyidir. O yüzden karar size ait.

İsmail akşam üstü saat 6 gibi sekaparkta buluşalım...oturur birer çay içeriz...ordan dolaşırız yine gazlarız...

6'da sekaparktayız o halde.

Serdar Hocam, Cem; Ramazan ayında olduğumuz için oruçluyum ben. İftardan önce buluşursak, ezandan önce eve yetişecek şekilde ayrılmam gerekir. İşten de akşam 7'de çıkıyorum. Biraz ters gibi.

Pazar günü erken kalkmıyorsanız iftardan sonra buluşup istediğiniz saate kadar takılabiliriz ;)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:45 ----------

Sofuoğlu Motosiklet'i öneririm ben de ;)

Ben oruç tutmadığım için düşünemedim bak onu... neyse pazar günüde buluşuruz derseniz iftardan sonra gelirim ;) cemle takılırız olmadı.

Burda herkesin kendi ustası en iyidir. O yüzden yorumlar subjektif olacaktır. Ben Gölcük'te Murat ustayı öneririm. Şimdiye dek tanıdığım tüm motorcu yakınlarım kendisine danıştı. Maxi scooterdan,Ss'e kadar hep ona sormuslardır. Hatta bir yakınım 2005'te Adana'ya gitti R1 almaya,sesini telefonda dinletip öyle karar verdi,makine de kusursuz uzunca süre kullanıldı. Son 2 senedir de 5-6 motoru arkadaşlar kendisine gösterip aldılar. Bi sıkıntıları yok halen motorların.
Dediğim gibi herkesin kendi ustası iyidir. O yüzden karar size ait.

12 km falan sanırım körfezden gölcük.Var mı telefon falan ustaya ulaşabileceğimiz?.Özel mesajdan gönderebilirsen iyi olur.

Akşam takılabiliriz bana uyar yarın pazar zaten yatar uyuruz :) ben yarın istanbula geçicem pazar akşamı yokum. Bu akşam iftardan sonra buluşalım yada siz buluşun ben iftardan sonra yakalarım sizi. Oruçluyum o yüzden 6da çıkamam ama iftardan sonra saat3 e kadar takılabilirim.

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

gölcüğe girişte ilk ışıkların orada taksi durağının yanı MURAT usta uğurun bahsettiği usta çok iyidir her türlü motordan anlar. Biz çok motor gösterdik ona sofuoğluna hiç bulaşma derim ben şahsen fiyat ve güvenilirliklerini sevmiyorum. Murat ustaya atarsın bişeyler sana söyler ne var ne yok. Yalnız km ye dikkat et cbr600f ler çok gezen motorlar 27000 ise alınır ama dikkat et 50 000i devirmiş olmasın.

Akşam takılabiliriz bana uyar yarın pazar zaten yatar uyuruz :) ben yarın istanbula geçicem pazar akşamı yokum. Bu akşam iftardan sonra buluşalım yada siz buluşun ben iftardan sonra yakalarım sizi. Oruçluyum o yüzden 6da çıkamam ama iftardan sonra saat3 e kadar takılabilirim.

Nihat abi, bu akşam iftardan sonra haberleşelim ;) Gazlayabiliriz yine :)

---------- Post added at 18:03 ---------- Previous post was at 18:00 ----------

gölcüğe girişte ilk ışıkların orada taksi durağının yanı MURAT usta uğurun bahsettiği usta çok iyidir her türlü motordan anlar. Biz çok motor gösterdik ona sofuoğluna hiç bulaşma derim ben şahsen fiyat ve güvenilirliklerini sevmiyorum. Murat ustaya atarsın bişeyler sana söyler ne var ne yok. Yalnız km ye dikkat et cbr600f ler çok gezen motorlar 27000 ise alınır ama dikkat et 50 000i devirmiş olmasın.

Benimde kafama takan o hocam valla bakıcaz ıcıme sınmezse almam zaten.Yok mu bu murat ustanın bir telefonu falan ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
12 km falan sanırım körfezden gölcük.Var mı telefon falan ustaya ulaşabileceğimiz?.Özel mesajdan gönderebilirsen iyi olur.

Malesef numarası yok kendisinin bende . Körfez'le,Gölcük arası yaklaşık 30 km bu arada.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar