[Kocaeli - MT]

sen ölmeyi bayılmakla karıştırıyorsun heralde.. nasıl bir özgüven var sende be ismail :) ben inanıyorum sen o 1000 RR 'la otobüs durağında bekleyen kızı bile alırsın 2 dakikada... :queen:

Ben mantıksız gaz açmıyorum genelde. Ama 1000 RR ile durak ve kız arasında bağlantı kuramadım ;)

Arkadaşlar yarın 10-11 doğu kışlada halı saha maçı var... gelmek isteyen var mıdır?

birdenbire aniden honda cbr250r almaya karar verip honda haldizlari aradım haber bekliyorum hayırlısı ....

ne diyorsunnn bildiğiğm kadarıyla ellerindeki son 250 yi serdar aldı. temmuz sonu diyorlardı

aynen son 250yi ben aldım... temmuz sonunu beklemesi lazımm... :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:52 ----------

birdenbire aniden honda cbr250r almaya karar verip honda haldizlari aradım haber bekliyorum hayırlısı ....

abi gidelim beraber konuşalım... pazarlık yapalım.kask falan filanda indirim alırız olmadı ;)

nakitte sembolik indirim yapıyolar 200tl indirim yaptı bana nc700 için konuştum. aksesuarda yardımcı olurum dedi bende vaz geçtim. istanbuldan daha uyguna alabilirsiniz özellikle konşuk motor ben bütün motorlarımı ordan alıyorum nakitte güzel indirim yappıyolar. özellikle plakasız al daha da uygun oluyor burada 200 e plakayıda çıkartırsın tamamdır. en azından istanbuldaki bayileri ara fiyat sor kesin.

istanbul'da da yok serdar o yüzden buradan almıştı. abi o motor sana ufak değil mi sanki?

Allahın izni ile pazartesi oradayım.Honda haldız nasıl bir servis büyük mü ? Güzel bir check up yapabılecek kapasıte var mı ?

abi alıcanda bak beraber gidelim cidden... daha geçen ay 2 motor birden aldık.3.de artık yapar bişiler...tabi nakitte yapar. aksesuarda indirim falan yaparız... istanbulda motorların ne zaman geleceği belli değil... burdada değil gerçi. şu anda beklemen lazım...yada benimkini satayım 12000 tl ye :p:p şaka tabikide :)

Beyler yarın akşamüstü işi olmayan çıksın gelsin takılalım yavaş yavaş gazlayalım... cbxAhmeti chemical, xismailaydın, Semih ve nicelerine sesleniyorum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar