nası len bize gelmicenmi?
Esrarengiz olaylar oluyormus su anda sahilde.. anlayanlar anladi
Yarin aksam planlara dahil olamiyorum malesef kusra bakmayin arkadaslar size iyi gezmeler
Geri vites
Saat 19:00'dan sonra Seka'da buluşacak katılımcılar:
chemical
Emiroğlu
-cbx250-
xismailaydin
Var mı arttıran?
ismail muhalefet yapma işte.gel sapancaya gidelim... hergün sekadasın...
arkadaşlar grup sürüşlerince cc gözetmiyoruz rahat olun. Adı üstünde "Grup Sürüşü"
Tamamdır beyler... 7.30 da ikinci gurup dolphinin önünden yola çıksın ozaman... geç kalmayın arkadaşlar. saat 5 te çıkmak isteyen olursa müsait olan o saattede gelebilir...
Nereye gelecez hacı?
Bi de Nihat abiden haber bekliyoruz. (chemical)
Nereye gelecez hacı?
Bi de Nihat abiden haber bekliyoruz. (chemical)
Sapancaya pek sıcak bakmadım ama çoğunluğun ne dediği önemli..
Sapancaya 3-4 motor gidicektik normalde. Arkadaşlar seka parkta buluşacaktı. Bende buraya yazdım isteyen gelebilir diye bir kaç kişi sapanca uyar dedi. Uyarsa beraber gideriz...
Saat 5 te yeni cumanın arkasındaki Roberts Coffee nin önünden kalkacağız. Saat 7.30 da Dolphin önünden kalkacak ikinci gurup.
Hacı Sapanca diyorsunuz da hiç planınız programınız yok. Kerem'in numarası var ama Kerem şimdi ya Ege bölgesindedir ya da Akdeniz bölgesinde
Nihat abi, ben sana uyarım abi. Her türlü![]()
Hacı program buluşucaz sapancaya gidicez. Gezicez otorucaz. Nargile içicez. Yani sapancaya gitsekte aynı başka yere gitsekte aynı. Amaç şehir içinde boş boş gezinmektense birazda uzun yol yapmak. Yeni yerler görmek. Yani sizin yapacağınızdan pek farklı bir durum yok.