ctesi akşamm gelirim..ama turlayalım valla ne zaman gelsem oturuyoruz , gelmediğim zamanlar turluyosunuz :S
.arkadaşlar bugün toplantıya gelen herkeze TEŞEKKÜRLER.
..gelemeyen arkadaşları tabiki anlıyoruz..
...grup sürüşünü motor tecrübesi hiç olmayan ve az olan arkadaşlarla sorunsuz bitirebildiğimiz için bizler tebrikleri hakediyoruz...
....mertin dediği mevzu doğru motora meraklı olan bayan arkadaşlarınız varsa aramıza katın yoksa adımız çıkıcak hep erkek erkeğe takılıyoruz....
.....şimdi gelelim asıl mevzu ERAY o motoru getir artık seni dışlıcaz kardeşim hee ben korkuyorum diğer 250cc lere ayak uyduramam naylondan motorcuyum ben diyosan o başka.....
......herkeze kazasız belasız radarsız sürüşler......
erdemim, sana ayak uydurmak ne mümkün sanki 4300 R kullanıyor gibisin sen
ben uslu adamım, gereken yerlerde basarım, demek değildir ki hız yapan iyi kullanıcıdır, basarsın gider zaten ama tokatlarım seni o başka
gelememe sebeplerim çok aşikar, inanın gelmeyi çok istiyorum hatta kaçırınca üzülüyorum fotoğraflar falan..
ara ara katılacağım mutlaka..
bazen geceleri çıkıyorum, önceki akşam sapanca yaptık Oğuzhan ile.
spontane gelişiyor genelde, çünkü işlerin durumu pek belli olmuyor..
Tamam öyleyse, Cumartesi akşamı Seka Park'ta buluşuyoruz. Sonra turluyoruz.
Katılımcı listesi:
Var mı arttıran????
- chemical
- mrt89
- Emiroğlu
- xismailaydin
Bu arada Emre, sen Malatya'ya gitmeyecek miydin Cumartesi günü?
![]()
Tamam öyleyse, Cumartesi akşamı Seka Park'ta buluşuyoruz. Sonra turluyoruz.
Katılımcı listesi:
Var mı arttıran????
- chemical
- mrt89
- Emiroğlu
- xismailaydin
Bu arada Emre, sen Malatya'ya gitmeyecek miydin Cumartesi günü?
![]()
Emiroglu foto mak. Getir mutlaka c.tesi aksami
Eyvah eyvah . Makina istanbulda arkadaşa verdim düğünlri varmış.bidaki sefere inş :S:S
beyler, kocaeli grubumuzda kimler kaza anında ilk yardım yapmayı biliyor? bir arkadaşımızla sürerken. istemeyiz ama oldu.. biz yaşadık mesela iznik yolunda... ne yapacağımızı biliyor muyuz? Umuyorum ki bilenlerimiz var. En azından doktorlarımız varne kadar görmesekte.. peki diğerleri?
ben Kocaeli grubu için İlk Yardım eğitimi organize edelim diyorum ne dersiniz?
bence yararlı olur hocam. ilk yardım gereken bi durumla karşı karşıya kalma olasılığımız biraz yüksek sonuçta![]()
eray nereye gömeceksin bu paraları? söylede bari bizim işimiz görülsün![]()