Bu İznik yolunu cok seviyordum ama bende gecende İznik'te yere yapısınca 40-50 ile geldim o yoldan korkudan
Hep beraber bi okutalım,nazar var nazar.
Kürşat hocam yarın gelde bi yüz yüze tanısalım senle![]()
arkadaşlar sürekli foruma giremeyen arkadaşlarımız var ve bazen etkinliklerden haberdar olamıyorlar ya da geç görüyorlar.
Bizim dernekte yaptığımız bir iletişim zincirini önereceğim.
bir liste yapacağız. herkes sırasını bilecek. en baştan bir smsle bilgi geldiği zaman örneğin "çarşamba 19:30 metin abinin dükkan" onu senden sonrakine sms olarak aktarıyorsun. alan kişi smsi göndereni 1 kere çaldırarak sms'i aldığını teyit ediyor. ve kendinden sonrakine aynı şekilde smsi yönlendiriyor. eğer yolladığın kişiden 1 saat içinde çağrı gelmezse sen ondan sonraki kişiye yolluyorsun smsi böylece zincir devam edebiliyor. En sondaki kişi, en baştakini çaldırdığında, zincirin başarılı şekilde çalıştığı anlaşılıyor.(Hem kendisine sms atanı hemde grup başını çaldırıyor) yok eğer smsi başlatana çağrı gelmemişse, o kopan yeri tespit edip zinciri çalıştırıyor.
Hemen bildirilmesi gereken acil durumlarda smsle değil arayarak aynısını yapıyoruz.
uygun mudur?
Bugunki grup surusu sayimiza gore iyiydi.9 motorduk. Biraz daha hizli surebilirsek tadindan yenmeyecek zira yuksek ccler cok zorlaniyor
Öncelikle İsmail abiden ve sizlerden özür diliyorum ... Bugün geldik ama geç kaldık toplantıya . Geldiğimizde Mustafa abi güleryüzle karşıladı bizi ve çay ikramı için davet etti sağolsun bizde davetine icabet edemedik ama Allah razı olsun kendisinden ...
Aslında vaktinden önce bile gelebilirdik ama beraber geleceğin arkdaşın kaskı yok diye en az 1 saat kask için dönüp durduk gölcük'te :S bulduk bulduk ama Yuvacık'a gitmişsiniz ...
Telefonun hatırlatmasını , pc hatırlatmasını haftaya çarşamba saat 6 ya ayarladım hepinizden önce orda olucaz![]()
Bu arada İsmail abi saat 22.10 civarı başiskelede bizi vınn diye geçtin slm vermedenDarıldım doğrusu
![]()
Bugunki grup surusu sayimiza gore iyiydi.9 motorduk. Biraz daha hizli surebilirsek tadindan yenmeyecek zira yuksek ccler cok zorlaniyor
hız işi bende , sıkıntı yok ..![]()
Günaydın ahali
bu grup güzel işler yapar, herkese selamlar.