hacı motor çok da fiyatta anlaşamıyoruz, değerinden fazla isteyen çok.
sen de bulaşma hyo ya
Ben CBR'ı satmayı düşünmüyorum. Kardeşimle birlikte kullanıyoruz motosikleti. Bu ara ikimize yetmiyor bi motosiklet.
600'lük makine de düşünmediğim için diğer 250'lik SS motosikletlere niyetlendim.
Ninja 300 güzel ama ÖTV'siz bulamadım. Piste alacağım filan dedim ama yemedi.
Ninja 250 dersen amortisör ve benzin göstergesi nedeniyle çok sıcak bakmıyorum.
CBR 250 zaten var ve oturuş pozisyonu bana yetmiyor artık. Herkes memnun ama ben biraz daha yatarak kullanmak istiyorum.
Buna en uygun da HYO var şimdilik. 2013 kasası da güzel görünüyor ama kalite kontrol yapmadan kesinlikle almam zaten. Malzeme kalitesine filan bi bakmam lazım.
Elcik, gösterge, manet vs. bunların kaliteli olanları Ebay'da var. Gerekirse değiştiririm ama grenaj, koltuk, motor ve fren kalitesinden emin olmam lazım.
Son olarak ben markacı biri değilim. Sahip olduğum her şeyi çok temiz ve bilinçli kullanmaya çalışırım. Bakımlarına da dikkat edildiğinde Ninja 250 olsun, Cbr 250 olsun, Hyo 250 olsun kendilerini kanıtlamış makinalar; bir sıkını çıkaracaklarını düşünmüyorum. Mondial gibi yolda kalacak halimiz yok

Sorun olmaz bence. Ama dediğim gibi bi test, test etmem lazım

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------
Duygulandirdiniz beni, ben yokum diye toplanmadiniz ha...
Tamam tamam geldim hadi

izmitteyim pazartesiden sonra gorusuruz hafta sonu kizimin dogum gununu kutlayacagiz o yuzden hanimefendinin hazirliklari ile ugrasacagim yarin.
Hocam valla özledik sizi ama Çarşamba günü acayip yağış vardı. Buluşsak da motosikletleri yağmurdan koruma organizasyonuna dönerdik