nokta atışı yaptın burak ağzına
sağlık
sağlık
Hayirdir abi gecmis olsun.
Biz ofisteki arkadaslarla toplu hamam isine inaniyoruzkocaeli mt yede lazim
millet kandiliniz mubarek olsun
bizim bi dr.sert. bi dr.kürşat. bi kerem falan vardı nerde bunlar allah aşkına
bu çarşamba olayına sıcak bakılmıyo demek.
arkadaşlar kim gelicek isim yazsın bedava benzin yaktırmayın bize (zaten çok yakıyo)r:
Koceli merkezdeki servislere hiç giden yok sanırım,
şişman motor,ustalar motor, özen motor, murad motor, bu servisleri kullanan yok mu hiç, yahu sizin motorlar servise gitmiyormu kimseden sses yok![]()
şişman motor,ustalar motor, özen motor, murad motor, bu servisleri kullanan yok mu hiç, yahu sizin motorlar servise gitmiyormu kimseden sses yok![]()
ya arkadaşlar işyerinde sabah vardiya geldi çay içip çıkcaz eve gelceğiz. arkadaş benim kupa bardağı (kücük bir su tankı kadar en az yarım litre) benim önüme koymuş bende farketmedim booom: :salut:
hamam da tamam ama iyileşmem lazım bacağım ve göbüşimin birkısmı geciçi olarak hizmet dışı allaha şkür aile miraslarında birşey yok.
bir haftaya kadar arabayla olmak şartıyla gelebilirim sanırım. mesela piknik yaparız et met. benim aletle malzemeleri taşırız . yaniii. bir fikir olursa ama motor biraz uzak bana en az iki üç hafta kusura bakmayın....
ya arkadaşlar işyerinde sabah vardiya geldi çay içip çıkcaz eve gelceğiz. arkadaş benim kupa bardağı (kücük bir su tankı kadar en az yarım litre) benim önüme koymuş bende farketmedim booom: :salut:
hamam da tamam ama iyileşmem lazım bacağım ve göbüşimin birkısmı geciçi olarak hizmet dışı allaha şkür aile miraslarında birşey yok.
bir haftaya kadar arabayla olmak şartıyla gelebilirim sanırım. mesela piknik yaparız et met. benim aletle malzemeleri taşırız . yaniii. bir fikir olursa ama motor biraz uzak bana en az iki üç hafta kusura bakmayın....
mrb koceli mt bi gün belirleyelim buluşalım akşam üstü yalnız yalovadan geleceğim için değirmen dere olursa iyi olur malum dönüş yolculuğu gece zor oluyor..
uğur motoru tekrar servise götürdüm subabları ayarlıyacak bugün çıkmaz sanırım...gel afyona gidelim senleolursa cbr 250 götürecez...Abi çok geçmiş olsun,Allah acil şifalar versin....
Abi bu aksam,yarın aksam musaitim ben. Ya Değirmendere sahilde,ya da Karamürsel sahilde bi organizasyon yapabiliriz.
Ben boş adamım,uyarım![]()
uğur motoru tekrar servise götürdüm subabları ayarlıyacak bugün çıkmaz sanırım...gel afyona gidelim senleolursa cbr 250 götürecez...![]()