kocaeli merkezde önerebileceğiniz en iyi motorcu hangisidir. Ben sürekli şuraya giderim şu adam anlar yalan dolan iş yapmaz işinin ehlidir diyebileceğiniz hangi motorsiklet tamircileri vardır ?
Göstedim dimir:
Ya neyin kafasını yaşıyorum ben,alkolde kullanmam halbuki
---------- Post added at 23:05 ---------- Previous post was at 22:38 ----------
Bu arada kardeşim kredi kartına ybr satan bulamacağım sanırım,alayım mı salcanoyu sen ne dersin?
Bekliyorum kardeşim.
125-150 cc'de bazen gönlüm scootera kaymıyor değil.
Kymco Super 8,Agility falan da bakıyorum.
Rahatlığı bi baska scooterın,kim ne derse desin.
Şu an görünen o ki,eldeki hesapla 2.el capon olmuyor.
Çinlinin 2.eli zaten alınmaz,kim nasıl motorun ciğerini sökmüş bilemezsin.
O yüzden sıfır çayna forevırrr![]()
ugurcugum motor arama 2000 e verıyorum ben salcoyu.begenmezsen 1 hafta dene para ıadelı.daha ne dıyeyım
Zaten kardeşim çayna diyorsan kesin 0 al yani 2 el motor bide çayna olunca çok üzer seni. (çayna çok tuttum bunu) scooter tabiki güzeldir ehliyet alırken dışında hiç binmedim scooter a ama ben otomatik olayına karşıyım kardeşim elinde o gücü kontrol edecek vites sisteminin olması lazım araç dedin mi vitesli olcak abi. O gücü yönetmeyi sen kontrol edeceksin. diğerleri bana akülü araba gibi geliyor dat alamıyorum. sonucta ist. ankara da olsan scooter ii trafik açısından ama buralarda hiç bir zaman motoru bile kesecek trafik olmuyor yani. bcne scooter e kayma bnce
.. hee şu var tabiki ayağının içerde olması bu tarz soğuk havalarda süper. Normal motorda diz kapaklarından kasıklarına dogru geçiçi hissizlik oluyor
:d
beyler çevrenizde temiz naked varsa haberim olsun..
er6 n-xj6-cbf500 ilk tercihler
4 ocakta benım kayınconun dugunu var oraya gelın bari.kurtları dokerız en azından.
4 ocakta benım kayınconun dugunu var oraya gelın bari.kurtları dokerız en azından.
Tüm Kocaeli MT li abilerimin kardeşlerimin yeni yılı mutlu huzurlu kazasız belasız bol motorlu bol güneşli sıcak çikolata tadında geçmesi dileğiyle. Mangalı eksik olmayan bir yıl dilerim hepinize...