[Kocaeli - MT]

soa

Ben sana ortamın KRALINI gösterem GARDAAAAŞ ( ne oldu bana :D:D:D:D),

[YT]7g7ME7B-3oo&NR[/YT]

sonuna kadar izle motorda hayat dersi :D:D:D:D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
[YT]mbgsjLz5TeA[/YT]
İdoldur kendileri :queen:

Yazın bunlar Değirmendere'yi basıyorlar.
Scootera 4 kişi binip kapışalım abi diyen cinsleri geliyor buraya :queen:

soa

[YT]mbgsjLz5TeA[/YT]
İdoldur kendileri :queen:

Yazın bunlar Değirmendere'yi basıyorlar.
Scootera 4 kişi binip kapışalım abi diyen cinsleri geliyor buraya :queen:

hahahahahahahahahahaha:D:D:D:D:D:D.... öldüm gülmekten bnce biz bosuna yapıyoruz bu işi kardeşim biz vazgeçelim bu hayattan full koruma devam baksana rakiplerimiz çok öndeler

soa

benmde çok eksiğim var bir an önce motor pantolonu bellik ve boyunluk almam lazım. bu 3 parçam eksik malesef:(. Allaha emanet ne yapalım. Bir müddet böle devam

Ayna yoksa mor neon varsa ben tallibim üzerine yatmak için :D:D:D:D..

---------- Post added at 20:56 ---------- Previous post was at 20:52 ----------

a.s. saolun siz nasılısnız

ne aynası? gösterge camı bile yok :D elimle ibreyi sona dayıyorum =)

bu arada bende güzel bi bot düşünüyorum arkadaşım aldı 350 liraya görseniz bayramda giyersiniz o derece güzel =) istediğim gibi eldiven bulamıyorum 120 tl civarı =/ giyim sıkıntı, gidip görüp deneyip almak gerek =/

Şu motor işini halledeyim kaskı,eldiveni değiştirip,dizlik falan almam lazım benimde.
İhmal etmemek lazım.

Burda öyle alternatif yok.
Deneyip almak daha mantıklı ama benim beden hep "S"olduğu için sıkıntı olmuyor pek :)

bu yüzden istanbula gidiyorum kıyafet alacağım zaman. zaten burda kaliteli kıyafet satan yerde yok. adamlar dandik eldivenlere 60 tl yazmışlar, aynısı istanbulda 20 tl..malesef herşeyde 2-3 katı mantığıyla satış var buralarda.

soa

bu yüzden istanbula gidiyorum kıyafet alacağım zaman. zaten burda kaliteli kıyafet satan yerde yok. adamlar dandik eldivenlere 60 tl yazmışlar, aynısı istanbulda 20 tl..malesef herşeyde 2-3 katı mantığıyla satış var buralarda.

Aynen öle izmitten eldiven dizlik 2 sini 120 ye alıyordum aynı marka modeli abim ankarada 80 liraya getirdi. İzmit motor parça ve ekipman konusunda tamamen hayal kırıklığı malesef :pr:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu smile bi harika ama =p Kardeşim alalım 250cc şopar,çinli bi tane. 6 bin 7 bin devirde o smiledeki gibi kiprasiriz :)

soa

Nasılsınız abilerim kardeşlerim. hafta sonu hava kuru olursa şöyle bir tur atsak mı ne yapsak ??

arkadaşlar izmitde düzgün lastikçi arıyorum. şambrelli ön lastiğimi tubeless yaptıracağım.
bide pazar çalışsa tadından yenmez hani.
memnun olan varsa fiyatlar nasıl ?

arkadaşlar izmitde düzgün lastikçi arıyorum. şambrelli ön lastiğimi tubeless yaptıracağım.
bide pazar çalışsa tadından yenmez hani.
memnun olan varsa fiyatlar nasıl ?

eğer jantların tubelesse uyumlu değilse sakın yaptırma,kazaya sebebiyet veriyormuş.

uzerınde gelen lastıkler ucuz lastık.benımle aynı gun aynı bayıden motorunu alan arkadasım hala aynı lastıklerı kullanıo.3 kezdır dustu.ben alırken pazarlıgın ıcıne soktum dublex ve koruma demırını.10 bıne az kaldı 5-60 km sonra 10 bın olacak.bugun bandırmaya gıttım ogleden sonra.yolda anıden bı adam atladı onume.allahtan lastıkler ıyıde kaymadan durabıldım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar