[Kocaeli - MT]

işim var demiştiya bitince ararım dedi. sen napıyon evdemisin?

burada sofuoğlu hona varya, arkadaşının motorunu getirecekti.. bakım için... cbf işte bilirsin yağ falan :p
ama ara demiştim aramadı.. yağ değişiminde orada olmamı istemedi galiba.. :pl: ben evdeyim panpa.. liste yine aynı biz 3 silahşör olarak duruyor :sunny:

---------- Post added at 18:16 ---------- Previous post was at 17:33 ----------

nihat neredesin boğlum....... :sunny:
liste olmaaığına göre biz kafamıza göre takılalım veya takılmayalım..Ethem agada arazi.. :mrgreen:

Kanka toplanalım dedik, online bi tane adamyok.. Hepsi firar.. Neyse biz yine geleneği bozmadık, bizbize takıldık çay sohbet iyi oldu.. :cherry:

Tatlı su motorcusu diycemde havada çok güzel neyse bidaha toplanalım derlerse en son giderim kanka:queen:

Mrb arkadaşlar derinceye gideceğim eğer akşam üzeri dönebilirsem karamürsele ben de gelirim ama kesin birşey diyemiyorum

Ahmet program dün için geçerliydi, ama biz aramızda takıldık... ilgin için teşekkür..

soa

Evim evim güzel evim seviyorum kocaelini :D. Buluşma olmamış okuduğum kadarıyla :( . Herkese ortak bi gün bulmak ne kadar zormuş yaaa... salı akşamı izmitte falan toplansak 1 de şansımızı izmitte denesek uyan çıkar mı??

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar