[Kocaeli - MT]

ben çok çalışıyorum kanka... bu hafta ethem abinin yanına giderim ben... ama sen yoksun hafta içi burada :farao:
aynen kanka hafta sonuda nikah var çıkmam bu hafta motor yatar... ya ben şu 4bin bakımını napsam diye düşünüyorum. subap ayarını zaten yaptırmıştım yağı filitreyi kendim mi alıp değiştirsem yoksa servisemi gitsem? izmitteki çakma servis zaten sakaryalıları sevmem.... sakaryadaki serviste dandik, en güzeli istanbula gitmek orayada tek gitmek istemiyorum karasızım:silent: Ahmet abi 4 bin bakımı geldimi acaba o napıcak?

aynen kanka hafta sonuda nikah var çıkmam bu hafta motor yatar... ya ben şu 4bin bakımını napsam diye düşünüyorum. subap ayarını zaten yaptırmıştım yağı filitreyi kendim mi alıp değiştirsem yoksa servisemi gitsem? izmitteki çakma servis zaten sakaryalıları sevmem.... sakaryadaki serviste dandik, en güzeli istanbula gitmek orayada tek gitmek istemiyorum karasızım:silent: Ahmet abi 4 bin bakımı geldimi acaba o napıcak?

kanka ben varım ya, daha ne adam arıyon... düş peşime navigasyonu açar rotayı buluruzz :cat:

bende bilmiyorum ki kanki 3500 yazdı km saati işte bir iki hafta sonra gideriz ozaman:cat: haber veririm sana ethemabiyide alır gideriz:cat:

tamam kanka ama 120-130 km ist. gidişine düş.... böyle cumartesi pazar tatiline denk gelirse iyi olur.... yani 3 hafta sonra...
motorun yağını kontrol ettin mi kanka

yok kontrol etmedim yorgunluktan hiç bakmadım. aynen 3 hafta sonra gideriz artık:cat:

kanka bak kıyaslama veya ezme olarak görme ama, ybr cbf den rahat kanka... manyasa gittiğimizdede ahmet abi sen ve ethem abi pert oldunuz yahu... bu nasıl bi rahatlık...,:sunny:
sat şunu al bi yb r 125 0 cc touring

kanka bak kıyaslama veya ezme olarak görme ama, ybr cbf den rahat kanka... manyasa gittiğimizdede ahmet abi sen ve ethem abi pert oldunuz yahu... bu nasıl bi rahatlık...,:sunny:
sat şunu al bi yb r 125 0 cc touring
hade len ordan... tatlı yorgunluk dediğimiz bir yorgunluk bu :) ybr pisiklet yahu :) bidakine değiştiririz canım motorları ne olucak zaten yenge cbf ten yana :queen:

bende birdahaki bakım için istanbula gidicem, hangi servise gitmek daha iyi olur acaba? bu arada senin motor ne?

konşuk nerde? kolay bulabilirmiyim yerini? bide fiyatlar nasıl oluyor? ben en son 1.000 bakımını yaptırdım, motor şuan 1500 de birdahaki bakım 3.000 de sanırım, ne kadar tutacak acaba

uğur, ömer ve motorsuz motorcu memed ali'yle cumartesi gezmeleri - yucavık-

7485851234_7a06a0a4a7_c.jpg

7485859928_bbe2ee8648_c.jpg

7485863824_1dc4f97d71_c.jpg

7485867910_7c2c823e9f_c.jpg

7485847324_d900fedcc2_c.jpg

Sağolun beyler yatağa esir olmak çok sıkıcı gercekten helaya bile gidemiyoruz :) ins. çok uzun sürmez iyileşme donemi

---------- Post added at 15:00 ---------- Previous post was at 14:33 ----------

Çayın arkasınada bir bira çakarsın Ömer kardes :)

Olabilirdi İsmail :) ama biz kola içmeyi tercih ettik :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:18 ----------

Bu arada burak bey son resim ''FAİL'' olmuş :) ona ya ole cın gıbı cıkmısız tobe tobe :)

soa

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar