beyaz kelebek gibi süzülüyoruz asfaltta tutabilene aşk olsun :queen:
a.s Koray haftaya pazar büyük bir organizasyon bekliyoruz senden şimdiden duyuruyu yapalım sonradan millet yan çizmesin![]()
ohh evde de götürmüşündür sen mısırları , deseydin ben bugünkü istihkakımı aldım diyeEvet ya birde kelebek olayi bar. Eve geldim bizim hanim misir kaynatmis severdin sen diyor![]()
hız sınırı 80-90km olması lazım radarın olduğu yeri biliyorsan o bölgeye yaklaşınca hızını düşürürsün.gelemedik bugün su kaynattık. (tabir çok güzelmiş.). Motorun hız sınırı nedir? yarın Sakaryaya okula gidicem sakarya yolunda radar oluyor sıkıntıya düşmeyelim ondan sonra
.
aynen ya kocaeli topiğine takılmayan çok izmitli var forumda başka arkadaşlarla da tanışabilirsek daha iyi olur tabi sağlam bir organize gerekliismail burada biraz ekibi toplayacaz.. sonra ana sayfaya konu açacam.. sonra gelsin motorcu kardeşler...
tüm izmiti toplamak lazım.. sezona damgamızı vuralım istiyorum..yoksa 5-10 kişi şimdi arasam toplanırız..ama tanımadığımız izmitli kardeşlerimizi tanıyalım,tel. alalım..bundan sonra ki gezilerde birlikte olalım
Ses kesildi yine, neredesiniz ugur, berkay, beyaz kelebek?
Buralardayım abi hep,akşamları sahildeyim genelde
Bu sıcakta ne gidilir Saü'ye
Allah yardımcın olsun kardeşim.
1.8 kalkmasaydı,bende beraber gelecektim senle, ama kaldırdılar sağolsunlar :mrgreen:
ismail burada biraz ekibi toplayacaz.. sonra ana sayfaya konu açacam.. sonra gelsin motorcu kardeşler...
tüm izmiti toplamak lazım.. sezona damgamızı vuralım istiyorum..yoksa 5-10 kişi şimdi arasam toplanırız..ama tanımadığımız izmitli kardeşlerimizi tanıyalım,tel. alalım..bundan sonra ki gezilerde birlikte olalım
Hocam elbet büyük gezi olur tanışırız kaynaşırız. ama 4 5 motorda kaç kere buluştuk biz buraya yazıyoruz buyrun gelin 3 4 motorla bile zevkli oluyor illa çok kişi toplamaya gerek yokki.AYNEN KATILIYORUM.
21:00 - 21:30 gibi gelmiş olurum sanırım.