[Kocaeli - MT]

Yer mekan konusunda ortak bi karara varılması lazım..? Herkes bi yer önerse..
Ben derim ki yukarı taraflar serin yerlere gidelim.. şehir gürültüsünden uzaklaşmak?
Yuvacık olur bahçecik olur, hatta yol olsun gidelim diyen varsa :D KARTEPE'ye bile gidilir..

Öneriler >>

Ahmet bana kalırsa bu sıcakta yol yapılmaz... Bir mekan belirlenir tüm motorcular oraya iştirak eder..
Zaten akşam vakti ortalara 19,30-20,00 arası buluşma olsa, 1-2 saatlik bi sohbetin ardından herkes evine döner..
Bu mekan olayını da Uğur Bey ve çetesine bırakıyorum...

Eskilerden bi kaç izmit toplaşması :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Peki arkadaşlar dediğiniz gibi mekan konusunda fikir alabiliriz,biz geçende Değirmendere'de bir kafede buluşmuştuk.
Koray Abi'nin gönderdiği resimlerdeki gibi Seka Park'ta olabilir.
Veya ufak bir rüzgar alalım derseniz de Karamürsel tarafı olabilir.

izmit veya değirmendere 'de buluşalım cmt 19:00 ya da 19:30 'da . karamürsel'e sürelim sahilde bir çay içip sohbet edelim. sonra dönelim. uyar mı arkadaşlar? ses ver ismail :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
izmit veya değirmendere 'de buluşalım cmt 19:00 ya da 19:30 'da . karamürsel'e sürelim sahilde bir çay içip sohbet edelim. sonra dönelim. uyar mı arkadaşlar? ses ver ismail :)

Ben tüm fikirlere açığım Burak hocam,D.Dere her yere neredeyse eşit mesafede.Fikirlere göre bu akşam net planı yapalım,etkinliği duyuralım :)

O zaman değirmendere vapur iskelesi 16 Haziran Cumartesi 19:00 Toplanma 19:30 Karamürsele teker döner.
Kaç kişi olacağız bakalım.
1.Burak
2.Ömer
3.Uğur

soa

O zaman değirmendere vapur iskelesi 16 Haziran Cumartesi 19:00 Toplanma 19:30 Karamürsele teker döner.
1.Burak
2.Ömer
3.Uğur
4.Berkay

Cumartesi izmite gidicez nişan işleri için yüzük falan alınacak iş uzamayıp ondan zaman kalırsa umarım yetişebilirim

Ahmet bana kalırsa bu sıcakta yol yapılmaz... Bir mekan belirlenir tüm motorcular oraya iştirak eder..
Zaten akşam vakti ortalara 19,30-20,00 arası buluşma olsa, 1-2 saatlik bi sohbetin ardından herkes evine döner..

ne o tatli su motorcusumu oldun senden panpis sicakta motor kullanamiyonmu:mrgreen: gecen 500km yi karda yaptik zaten. arkadaslar surekli d,dere karamursel artik degistirsek su bulusma yerlerini. birde kesin c,tesimi bizim pazar gunu nisan isleri var katilamam.

rq7

bana uyar ama ben iskeleyi bilmiyorum ya migrosta toplanalım ya da biri beni migrostan alsın :D
listeye isim değil de nickleri yazarsak bence daha iyi olur kesin gelecek arkadaşlar kendini eklesin bir de burak hocam ömer kim çıkaramadım :D
1.MBHoro
2.Ömer
3.Uğur Ak
4.rq7
5.?

arkadaslar surekli d,dere karamursel artik degistirsek su bulusma yerlerini. birde kesin c,tesimi bizim pazar gunu nisan isleri var katilamam.
cumartesi aksamı benim içinde daha iyi olur pazar olursa bende gelemem sanırım

ne o tatli su motorcusumu oldun senden panpis sicakta motor kullanamiyonmu:mrgreen: gecen 500km yi karda yaptik zaten. arkadaslar surekli d,dere karamursel artik degistirsek su bulusma yerlerini. birde kesin c,tesimi bizim pazar gunu nisan isleri var katilamam.

:) Katılıyorum.. Üstelik serin yerlere gidelim demiştim :D

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yani herkese cumartesi uygun gibi gözüküyor.Farklı fikirler,güzergahlar olursa da konuşalım.
Maksat yeni arkadaşlarımızla tanışmak,göremediğimiz diğer arkadaşlarda tekrar bir araya gelmek.
Aslında bu gorusmeden sonra bi yüzme organizasyonu ne gider bu sıcaklarda :mrgreen:

bana uyar ama ben iskeleyi bilmiyorum ya migrosta toplanalım ya da biri beni migrostan alsın :D
listeye isim değil de nickleri yazarsak bence daha iyi olur kesin gelecek arkadaşlar kendini eklesin bir de burak hocam ömer kim cikaramadim

Bizim ofisten bir arkadas oda gelirim demisti tvs apachesi var

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------

İsmail gecen sefer durup fotograf cekmistik ya orasi iskele. Yinede migrosta bulusabiliriz ya da yenikoy sapaginda ben ofisten gelecegim zaten

panpiş cumartesi çalışıyorum. genel anlamda pazar olmalı.. çünkü herkes evinde.. bu hafta olmasıda şart değil.. haftaya da olur yeterki katılım iyi olsun.. sonuçta biz izmitliyiz..
bizim bizden başka dostumuz yok.. herkesle tanışmak lazım.. katılımın çok olması için zamana ihtiyaç var diyorum.. ayrıca ben yaşlandım topitop... sıcaklar bana göre değil..
yavru frj nin boyası matlaşır :queen:

Değirmendere vapur iskelesi 16 Haziran Cumartesi 19:00 Toplanma 19:30 Karamürsele teker döner.
1.MBHoro
2.Ömer
3.Uğur Ak
4.rq7
4.SOA
5.CBX250
6.K o r @ y

Bu arada pazar 'da olabilir ancak yine akşam olmak kaydıyla çünkü sabah dersim var gelemem. Tabi bu bensiz gidemeyeceğiniz anlamına gelmiyor :)

soa

Herkese selamlar abilerim kardeşlerim umarım cumartesi akşamı işim erken biter 19 - 19.30 denmişti saat bir değişiklik oldu mu??

---------- Post added at 22:27 ---------- Previous post was at 21:26 ----------

Varmı kimse çıkalım 1 dondurma yiyip serinleyelim

soa

tamamdir sana mesaj sa attım aten abi telden ben ineyim 15 dk ya asagı sen gene geçerken takılırım arkana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar