[Kocaeli - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gördüğüm kadarıyla Kocaeli mt.de muhabbet 3 kişi arasında dönüp dolaşıyor....Hareket var ama bereket yok...

bereket olması için buluşma ayarlamak gerek
havalar bu ara yağmurlu gidiyor
günş açsa bence herkes toplantıya gelir

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Yapalım bir buluşma o zaman gerçi ben motosiklet ile gelemem ama Kocaeli için de uygun bi yer olursa motorsuz da gelirim,maksat bi araya gelmek değil mi ?
Önerisi olan ?

Arkadaşlar Gölcük'te B.K de motorlu servis elemanıyım. Ve öğlen 12 den gece 10 a kadar ful ordayım.Gece 10 'dan sonra genelde D.deredeki arakdaşların yanına giderim sahildeki basket sahasının ön tarafına yani sahil kenarına bakın orda Siyah Honda motor görürseniz o benm motor oralardayımdır amfide filanımdır :) Burdan geçen D.Dere ve çevresi arakdaşalr uğramadan gitmez sizi de beklerim...

yer mekan önemli değil , önemli olan kendi toprağımız :) motorcularla bir araya gelmek.. havalar düzelince yağış olmasın yeter, bi kafede oturup çay içeriz tanışırız.. sonraki dönemlerde de gezilerimizle mt sitesini sırtımızda taşırız :)

gençlik naber artık burada yazıyorum :)
belki havalar düzelince bu etkinlik olacak gibi :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
gençlik naber artık burada yazıyorum :)
belki havalar düzelince bu etkinlik olacak gibi :)

Siz önceki sayfalarda Değirmendere'ye uğrarım tarzı bişi demiştiniz. Gelme ihtimaliniz varsa gorusmek isterim,size de uyarsa.. Hatta bildiğim kadarıyla İrfan ağabey de Karamürsel'de. O da gelirse mini bi toplantı olur. Hatta başka gelmek isteyenler bile cıkabilir :)

uğurcum ben seni daha 2 gündür tanıyorum.. sürekli karamürsele irfan agama giderim ben ..yanına çoktan gelirdim.. aynen dediğin gibi gelirim oralara tanışırız..

pazar günü hava bulutlu yağmur yok.. hava 8 derece ... bi toplaşma yapsak mı acaba?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

[/COLOR]
Okul zamanı hariç genelde evde,bir de Çağdaş Cafe var bir abimizin mekanı oralardayım genelde..
murat abinin mekanı orası ah ah mavi r1

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar