[Kocaeli - MT]

kocaeli? tık yok kocaelide? ne oldu böyle bize =) MT üyeleriyle sahilde karşılaşıyorum burdan neden paslaşmıyoruz =) hadi bi ses verin =)

Uyuyor herkes ses seda yok biz nabalım ...
Dün gece değirmendere sahildeki kafelerin önünde GTR gördüm sanki senin motormuydu o ? geç vakitlerdi geçtik 3-4 motosiklet ...

Hocam ben kaza yaptım dün servis motoruyla benim motorda arzalandı yakında tekrar geçicem d.dere sahile görüşürüz inşallah bizim arakdaşlarla görüşüyomuşsun zaten sıkıntı yok bi karşılaşamadık senle...

Hocam ben kaza yaptım dün servis motoruyla benim motorda arzalandı yakında tekrar geçicem d.dere sahile görüşürüz inşallah bizim arakdaşlarla görüşüyomuşsun zaten sıkıntı yok bi karşılaşamadık senle...

Cevap bana mı geldi :D Anlayamadım.
Serk21in motoru mu gördüm dedim acaba ben dün gece 11-12 sularında.
Kmk ile kavaklı sahilinde takıldık sonra biz ayrıldık değirmendere 'de turlayıp kandıraya geçtik :D

Uyuyor herkes ses seda yok biz nabalım ...
Dün gece değirmendere sahildeki kafelerin önünde GTR gördüm sanki senin motormuydu o ? geç vakitlerdi geçtik 3-4 motosiklet ...

aynen benim motor dün öğleden sonra 3 ten gece 1 e kadar NOSTALJİ CAFE'nin karşısındaydı, 1 den 3 e kadarda anfinin ordaydı =) yanında dursaydın motorun görürdüm seni =) 5 dk da bir kontrol ediyorum park etmeye çalışan manyaklar çarpmasınlar diye =)

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

evet =) gece 1 den 3.30 a kadar sizinkilerle anfide oturduk,tuna gitar fln çaldı sonra benim işim çıktı ayrıldım aralarından =) senlede bi denk gelemedik =)

Tuna söyledimi yine tenor abimiz Tuna :D Serkan görüşürüz ya ben bu aralar biraz ortalıkta görünmesem iyi olur malum kaza atlattık :queen:
erhan88 de bizim arkadaştır hani kendisi hergün bizi görmeye gelir burdan onada çok çok selamlar=)

aynen erhan rusyaya gidecek olan mı? evet oysa dün baya bi sohbet ettik =) sadece tuna değil oda şarkı söyledi =)

Erhan rusyaya gidecek olan aynen :D Yiğit felan ordamıydı Uzun saçlı uzun boylu deri ceketli regal raptor motorlu ?

aynen yiğitte vardı ama motoru babası almış =) yiğitte gitar çaldı :D dün eline alan çaldı gitarı =)

babası tarafından motoru alınan arkadaş emir'di.

evet =) gece 1 den 3.30 a kadar sizinkilerle anfide oturduk,tuna gitar fln çaldı sonra benim işim çıktı ayrıldım aralarından =) senlede bi denk gelemedik =)

aykuuut çabuk serkan'a görün senin fotoğrafını soruyo bana geçen akşam :)) hem özledik be olum hadi bak son haftam d.dere sahilinde

---------- Post added at 15:18 ---------- Previous post was at 15:15 ----------

aynen yiğitte vardı ama motoru babası almış =) yiğitte gitar çaldı :D dün eline alan çaldı gitarı =)

babası tarafından motoru alınan arkadaş emir'di.

aykuuut çabuk serkan'a görün senin fotoğrafını soruyo bana geçen akşam :)) hem özledik be olum hadi bak son haftam d.dere sahilinde

ya bugun bütün gün eşya taşıdım,koca bir evi 2 kişi taşıdık =) sonrasında sahilin en sonunda deniz kenarında oturduk arkadaşlarla =) daha eve yeni girdim

Tabi Serkan bey siz Değirmendere'de gezin geç saatlere kadar, sonra efendim sapanca'da cevizdibinde fasıl yapın bilmem kaçlara kadar, tesadüfen görelim birbirimizi ;) hiç çağırmayın oraya buraya, ondan sonra Kocaeli uyuyo... tabi uyur... ;)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar