[Kocaeli - MT]

hehe sizigidi güneş motorcuları sizi anca güneş beklersiniz :mrgreen: okancım nabacan bukadar parayı hayırdı 600cc mi alcan :cherry: cokyakarbak sonra aglama abilerin gibi :salut: neyse yaza ne kaldı şurda 2 aysonra yaz karyamadıktan buz tutmadıktan sonra devam cekmeye :cat: sensiz gezmek olmuyor okancım iki ihtiyar dolaşıyoruz gencleride bekleriz seningibi :rendeer:

merhaba arkadaslar bende izmitliyim aranıza yeni katılıyorum tecrube ve bılgılerınıze cok ıhtıyacım olucak tanısmak uzere:)

merhabalar tekrar adım nihat yaş 24 istanbul uni yükseklisans öğrencisi ikamet istanbul-izmit-gölcük:wiinkk:

vay be önümden geçtiler bi selam verselerdi keşke =) hulusi abi değirmenderede gri siyah gt250R görürsen benim =) tanışmak isterim birdaha gelirseniz

kusurabakma arkadaşım görmemiş olabiliriz malum birz yol yaptık tuncay arkadaşla iki ihtiyar istanbul tuzla sahili biraz güzelyalı sahili dönüşte izmiten butun sahilere soktu tuncay arkadaşımız gayesi bizm benzini bitirmek adamda 125cc bizde 600cc adamın umrundamı :cherry: tanışmak dileyiyle karamürsele bekleriz hafta sonları ya zevkinde oturuyoz yada batonik cay bahcesinde bekleriz cay kahve icmeye :cat:

kusurabakma arkadaşım görmemiş olabiliriz malum birz yol yaptık tuncay arkadaşla iki ihtiyar istanbul tuzla sahili biraz güzelyalı sahili dönüşte izmiten butun sahilere soktu tuncay arkadaşımız gayesi bizm benzini bitirmek adamda 125cc bizde 600cc adamın umrundamı :cherry: tanışmak dileyiyle karamürsele bekleriz hafta sonları ya zevkinde oturuyoz yada batonik cay bahcesinde bekleriz cay kahve icmeye :cat:

estafurullah abi ne kusru =) böyle böyle tanışıcaz işte zamanla. bugunde mavi bi cbr önünde başka bi motor vardı selam verdiler geçerken onlarda forumdanmıydı acaba=)

dogan kardeş bize hergun yaz sizde kışmı var:) gel burda hergün yaz gezen geziyo bekleme yazı at otobuse gel:p serkan kardeşim gördümüz herkese selam veririz büyük kücük farketmez hepimiz motor sevdalısıyız :cat:

Bugün Karamürsel de gezdiniz mi ? 41 plakalı bir 883 dolaşıyorduda .

Merhablar hocam, yok benim motor 41 plaka değil 34 plaka, ancak 41 plaka bir nighster var 1200 lük ve mosmor cayır cayır yanıyor, birde turuncu 883 roadster var izmitte benim bildiğim, mor olan çok fena yalnız :)

Arkadaşlar havalar az daha toparlasın bir organizasyon yapalım.
Yada en azından bi tanışma, çay içme organizasyonu yapsak?

selamlar, bugün itibari ile tvs rtr 150 ile Gölcük'ten aranıza katılmak dileğiyle, buluşma-etkinliklerde tanışırız inşallah...

pazar sabahı "okkan" nickli üye ile karamürsel'in köylerinden izniğe sürmeyi düşünüyoruz ama rota tam olarak belli değil , "okkan" cıkabilirse gelecek kesinleşirse isteyen bize katılsın iznik yapalım köy yollarından , dönüşüde yine köy yollarından yaparız , ben c.tesi sabahları 7.30-10 arası karamürsel'in köylerinde dolaşıyorum mesela bugün çamdibi barajına gittim , geçen hafta "okkan" la Fulacık'a gittik .
Hulisi abi bize katılmak isterseniz beraber cıkalım erken saatte , ve karamürsel dışındandan gelmek isteyen varsa söylesin buradan haberleşiriz , yarın kesinleşir büyük ihtimal , ama dediğim gibi okkan gelmese bile ben yola çıkacağım , pazar sabahı .
tel no = 0506 272 33 76
Alper TURAN

Arkadaşlar biz izmitte kaç kişiyiz?
İzmit / Kocaeli bölgesinde olan üye arkadaşlarımız bu mesaja bir cevap verirse sevinirim, en azından arada bir bizde organize olalım bizde sucuk yiyelim bizim diğer MT'ci arkadaşlardan neyimiz eksik :)

Şaka bir yana izmitte kaç kişi olduğumuzu merak ediyorum cidden

Benı de not alırsanız listeye sevinirim. Şimdilik motor biraz sıkıntılı sıkı bir bakıma girmesi lazım sonrasında scooter'ım ile her geziye damlarım.

yokmu yarın sabah bizle gelen ? mangalda yapmayı düşünüyoruz . ????? okkan la ben varız şuan için .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar