[Kocaeli - MT]

maşukiyeye giderken 2 adet radar istasyonu geçmek zorundasınız biliyosunuz dimi..ehliyetsiz arkadaşlar aman haa...

bence termale gidelim bi hamam sefası yaparız illa gezide bişeylermi yicez her hafta patlayana kadar yiyiyoruz..obez olacaz valla..:pr:

dfdau8.jpg
kuvaxz5.jpg
streetsigndi0.jpg

Son düzenleme:
buyurkardeş gel bekleriz bizim kapı herkese acık :cherry: 41 moto nerdesiniz göremiyoz sizi yollarda olum yedirdiniz ciköfteli tavukları boyna ucuyoz tavuklargibi ayamız yere basmıyo buhafta nabıyonuz millet vala ben yurumem bu hafta ona göre :queen: olum yuvacıya götürdünüz bol bol yurutunuz taban larım şişmiş be :queen: hadi bu hafta yüzmeye gidelim termale dermişim mesela varmı giden :bounce:

adamlar evde oturmuyoki herakşam sahilde batonikte olum yazbiti neişinizvar deniz kenarında her akşam:queen: ee arkadaşlar genc kan ları kaynıyo

abi mekan belli herkes gelsin buyursun haftasonu termal ii fikir bana her yol uyar hadi bakalım termal yolcusu kalamsın

Valla Bu Gün Hava Bozuk Ama Inşallah Yarın Güzel Olur En Azından Yağmur Yağmasa Barii...

Ben de evde oturmaktan nelerle uğraşıyorum baksana :) .Birde hava durumunda bugün güneşli bulutlu gözüküyor
[GV]33223991182434339[/GV]

yokya motordan değil video yu .çeken adam çin yapımı ondan :) .Heyy bizim logo neoldu merak ettim ben birkaçtane gördüm ama

önerin için sağol kardeş ama gurup üyelerinin önerilerinden çıkan sonuca göre bu şekilde yazılmasına karar verildi.......

MOTORSİKLETLERİ FARK EDİN BİZİ KATİL ETMEYİN :) yazsaydınya firerescue:) kimsebizi farketmiyo :salut: FARKLIYIZ FARK ATARIZ:cat:

Nay nay na nay nay ! Osman nerelerde arkadaşlar ?

Bu aralar takılamıyorum fazla ; evde tlfn hattımda sorun war hala gelip bakacaklar bekliyoruz işte :farao:

çako her zamanki gibi buralardayım kardeşim

tuncay abi galiba ikimiz gidicez bu gidişle termale:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar