[Kocaeli - MT]

evet arkadaşlar yarın saat 11:00 de KARAMÜRSEL den hareket edilecektir..toplanma yeri olarak bizim evin önü herhalde herkeze uyar ordan sırasıyla diğer arkadaşlar yol güzergahı üzerinden alınarak yuvacığa devam edilecektir...

moto41ee9.jpg

ilk çalışmam umarım beğenirsiniz

Son düzenleme:
yuvacığa varım diyoooooooo

arkadaşlar bir aksilik olmazsa yuvacıka varım.beni gölcükten alırsınız yerimi hulusiye bildireceğim.daha sonra komorkun ulaşlı saklı gölde mangal partisi varmış ziyaretlerine de geç olmazsa gidelim diyorum.herkeze selam:queen:

jehm derslerini işallah bitirmişsindir yarın yuvacıka gideceğiz.hazır ol.

Son düzenleme:
melih abi işini biliyosun seni hazır ewden alacaz gene :D:D:D:D yarın hayırlısıyla görüşmek üzere saklı göle dönüşte uğrarız inşallah

arkadaşlar bir aksilik olmazsa yuvacıka varım.beni gölcükten alırsınız yerimi hulusiye bildireceğim.daha sonra komorkun ulaşlı saklı gölde mangal partisi varmış ziyaretlerine de geç olmazsa gidelim diyorum.herkeze selam:queen:

jehm derslerini işallah bitirmişsindir yarın yuvacıka gideceğiz.hazır ol.

bitti bitti sorun etme.Şu Logo nasıl olmuş yorumlarınızı bekliorum:)

:cat:tekerinize sağlık arkadaşlar ama dikkat (teker noktalarını iyi seçin) bu arada ben tekirdağdan katılıyorum (eski bir karamürselli)
çalışmalarınız ve videonuzu tebrik ederim çok güzel olmuş başarılar dilerim

Son düzenleme:
hoşbulduk amcaoğlu özledim oraları bayramda inşallah görüşürüz

hoşbulduk melih organizasyonu sen yapıyosun galiba hayırlı olsun

Son düzenleme:
herkese iyi akşamlar

yuvacık faaliyetinden yeni haber aldım, bizde iki arkadaş iznik turuna çıktık bu haftasonu karamürselden (ilk uzun yol deneyimimiz oldu bu arada) bir dahaki faaliyetlere bizde katılmak isteriz

bu arada aldığım duyumlara göre bu karamürsel civarlarında kanyon varmış bi arkadaş tavsiye etmişti buranın neresi olduğunu bilen var mı?

Son düzenleme:
arkadaşlar hepinize hayırlı akşamlar yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz bidaki gezimize sizleride bekleriz melihcim neoldu resimler calışmalarını dört gözle bekliyoz:bounce: ama buakşam yorulmuşundur dinlende atarsın cokgüzeldi buhafta işalah bidaki haftayada senin yeni makinayla kısmetse katılırsın :cat: hepinize hayırlıakşamlar

orhan abi resimleri gönderdi denizdende videoları alıp degerlendirecez selamlar

lets go 1000 rr görelim artık bayramda bekliyoz:queen:

bethesda hoş geldin arkadaşım

Son düzenleme:
bakalım kardeşim kısmet çalışmalar tam gaz devam ediyor

bethesda arkadaşım teşekkür hoşbulduk

Son düzenleme:
hulusi abi kolaymı adam 148+1 RR de artçılık yaptı uğuşmuştur artık bi kaçgün dinlensin koyar inşallah bu arada yeni katılan arkadaşlar cümleten hoşgeldiniz

evet aynen öle arkadaşlar şu bendeki titreşim bitsin hepsini halledicem..yeni arkadaşlara selam aramıza hoşgeldiniz..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar