[Kocaeli - MT]

Sisy Bar

Arkadaslar, benim Keeway SL150 ye Sisy bar yaptiracagim, kocaelide daha once sisy bar yaptiran varmi? varsa nerde nasil kac paraya yaptirdi?

şu an motorumla boludaym bu akşam döncem iişallah,
bolu dağını geçecek arkadaşlar traşlanmış asfalta dikkat çok tehlikeli yol bööle çizik çizik lastikler bi o kanala giriyo bi diğerine...
ayrıca bence bu tanışma olaylarını biraz hızlandıralım havalar da güzelleşiyo,vesile olur
msn: [email protected]

hadi toplanın gelin kocaeli tayfasıyla sapancaya hava çok güzel motorla gezicek çok yer var burada.ben de sakarya tayfasını çağırırım.

Arkadaslar bu civardan MotoGP ye giden var mı?

@nurguldemirbay
bu h.sonu ehliyet sınavına girdim o tarafa dogru jandarma bazen cevirme yapıyor (masukiye civarı) kaptırmayalım motoru sonra. mayıs sonu inş. ehliyeti alınca gelicez zaten kırkpınarda arkadasımız var. Bir de sapanca da aquapark var yazın oralarda gidebiliriz

Kocaeli grubu neredesiniz.7 Mayıs Pazar günü sapancadaki motorcu buluşmasına hepinizi bekliyoruz.şu anda duyurular konuyla ilgili biraz bilgi var ama tüm ayrıntı ve katılımcı listesi p.tesi açılacak

merhaba kardeş şlehir izmit...

bizde pazar günü yarışa geleceğiz...

peki orada nasıl karşılaşacağız....eğer toplanacaksanız, mesaj yazarsanız, sakarya ve kocaeli grupları bir arada olalaım, tanışmış oluruz...

Ben h.sonu Ankara'da olacağım sınavım var. Yoksa kesin gelirdim. Sapanca buluşmasına bi aksilik olmazsa gelebilirim. Bakıcaz...

evet sakrya ve kocaeli mt yarış için stadın önünde buluşalım mı. ordan beraber piste gideriz.

izmit grubundan toplanacak arkadaşlardan birisi telefon numarasını yazarsa eğer, geldiğimiz zaman arayabiliriz...yada özel mesajla atabilirse...

tam olarak saat kaçta körfezde olacağımız belli olmadığından, belirli bir saat vermek istemiyorum...:rendeer:

muhbir, kocaeli' de birtek ben varım galiba. nerdesiniz millet. ben piste 15 dk. mesafede oturuyorum zaten. olmassa ben direk giderim, kocaelide-mt de bi hareket yok.

toplanın arkadaşlar en azından Sakarya gurubunu karşılamanız gerekiyor, ev sahibi olarak...:cat:

evet güzel bir gün oldu..sakaryadan kalktık, izmite gittik, yarışları seyrettik, vs.... gönül isterdiki izmit mt ile tanıştık demeyi....nasip değilmiş sanırım...ben yavuzu aradım ama, toplanılmadığı söyledi...sanırım alexis ( yanlış yazmış olabilirim) nickli arkadaş yarışmış, ona da mesaj attık ama cevap gelmedi..

ama biz sakarya gurubu olarak harika bir gün geçirdik:cat:

biz sakaryalı arkadaşlardan bir kısmı saat 12 gibi oradaydı, bizde saat 13:30 gibi geldik...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar