[Kocaeli - MT]

valla öyle oldu, yeni farkettim doğum günü çarşambaya geliyor... bensiz gezin artık ne yapalım :)

Kocaeli İl Temsilcisi
valla öyle oldu, yeni farkettim doğum günü çarşambaya geliyor... bensiz gezin artık ne yapalım :)

perşembe yaparsanız bende katılabilirim arkladaşlar , heleki karamürsel yaparsanız daha bi mükemmel ötesi olur , küfte muhabbetine gelince, hesapları fazla şişirtmem bu elimde , güzergah güzel, bu arada burak senlede buluşssak iyi olur arayı çok açtık :) bende yoğunum lakin yoruldum biraz şarj iyi gelecek :)

valla bencede iyi olur görüşsek :) yüzünü gören cennetlik.. en olmadı perşembe karamürsele gelirim ben :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
perşembe yaparsanız bende katılabilirim arkladaşlar , heleki karamürsel yaparsanız daha bi mükemmel ötesi olur , küfte muhabbetine gelince, hesapları fazla şişirtmem bu elimde , güzergah güzel, bu arada burak senlede buluşssak iyi olur arayı çok açtık :) bende yoğunum lakin yoruldum biraz şarj iyi gelecek :)

İrfan abi bi küfte bi de keramet yapalım birlikte :)

Kocaeli İl Temsilcisi
valla bencede iyi olur görüşsek :) yüzünü gören cennetlik.. en olmadı perşembe karamürsele gelirim ben :)

heberleşelim çok sıkça buraya giremiyorum eğer girip göremezsem beni telden bilgilendirirsen memnun olurum , şimdi uyku saatim geldi atölyeden yeni çıktım az bir işim kaldı yarına bitirmeye çalışacağım ki perşembe akşam arazi olabileyim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:14 ----------

Bana uyar abi hatta gecen seneden niyetimiz vardı da kısmet olmamıstı :)

bazı arkadaşlar yuvacık filan demiş lakin söylediğin çok mantıklı perşembe günü yada akşamı basar gideriz kalabalık olursak daha zevkli olur hem tanışmadığımız arkadaşlarlada tanışırız dönüşte adam gibi köftemizi yeriz , balık gibin sıcak suda yüzeriz akşamda duruma göre döneriz ve gayette güzel olur , kamp yapamayız belki ama güzergahta güzel tinkos tinkos gider geliriz :)
bence muhabbete limon sıkmak gibi olmasın ama , :) sözümü dinlerseniz tecrübeyle sabittir 10 numara olur kanaatindeyim :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
İrfan abi organizasyon konularında bana susmak düşer,senin bu konudaki tecrübelerin yanında :)

---------- Post added at 20:25 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

Bu arada ana sayfadaki kan aranıyor baslıgını gördüm

0 rh + kan aranıyormus umuttepede tıp fakültesinde. uyan arkadaslar varsa dikkatlerine...

biri keramet mi dedi :salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut::salut:

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------

valla arkadaşlar bir terslik çıkmassa ben çarşamba geliyorum. kimse yoksa çay içer geri dönerim. napalım mecburrr. burak sende haklısın.. napcan evde kalcan tabi sanada yaaazııııkkk. ne çektiniz BE erdemle burak yengen vizesinden :)

Kusura bakma mustafa abi mesajını yeni gördüm. Eğitim dün bitti şimdi evraklarımı topluyorum kısa bi zamanda aylık programım çıkar boş günlere düzenlenen etkinlikelr denk gelirse katılmaya çalışacağım. Hepinizi özledim herkese ayrı ayrı selamlar.

Not: Bu arada scooterımın problemini çözdüm tüm bu geç çalışma olayı bujidenmiş değiştirince canavar oldu :D
Şıp şıp damlayan benzinde tahliye hortumunun üstündeki vida gevşemiş ondanmış onu sıkmıştım zaten o problem önceden çözülmüştü.

Mert, yaşıyor olmana sevindik. THY seni "eğitim zaiyatı" yaptı sanıyorduk.

Mert ıskartaya ayırdılar sandık seni. Yarin 18:30da gel 1300 haya ile. Millet motor gorsun :p

artık erdemle seyithan mert ezeri kesmez. yakında şöyle bir haber görürseniz şaşırmayın.

"Atatürk hava limanında ilginç girişim!"

THY Teknik personeli olduğu anlaşılan M.E. Atatürk hava limanındaki 2a pistine girerek, İstanbul - Antalya seferi için taxi pozisyonu alan TK 673 sefer sayılı THY uçağıyla kapışmaya çalışırken görüntülendi. Piste çıkan uçağın yanına kırmızı bir skuturla yanaşan M.E. motorun üzerine kapanarak son hız gitmeye başladı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar