valla öyle oldu, yeni farkettim doğum günü çarşambaya geliyor... bensiz gezin artık ne yapalım![]()
perşembe yaparsanız bende katılabilirim arkladaşlar , heleki karamürsel yaparsanız daha bi mükemmel ötesi olur , küfte muhabbetine gelince, hesapları fazla şişirtmem bu elimde , güzergah güzel, bu arada burak senlede buluşssak iyi olur arayı çok açtıkbende yoğunum lakin yoruldum biraz şarj iyi gelecek
![]()
İrfan abi bi küfte bi de keramet yapalım birlikte![]()
olur uğur niye olmasın hatta tüm kocaeli tayfası yapalım daha iyi olur ben gece kalabalık olmayınca sudan korkuyom)))
valla bencede iyi olur görüşsekyüzünü gören cennetlik.. en olmadı perşembe karamürsele gelirim ben
![]()
Bana uyar abi hatta gecen seneden niyetimiz vardı da kısmet olmamıstı![]()
Artik bende vize derdi yok :-(
Artik bende vize derdi yok :-(
Kusura bakma mustafa abi mesajını yeni gördüm. Eğitim dün bitti şimdi evraklarımı topluyorum kısa bi zamanda aylık programım çıkar boş günlere düzenlenen etkinlikelr denk gelirse katılmaya çalışacağım. Hepinizi özledim herkese ayrı ayrı selamlar.
Not: Bu arada scooterımın problemini çözdüm tüm bu geç çalışma olayı bujidenmiş değiştirince canavar oldu![]()
Şıp şıp damlayan benzinde tahliye hortumunun üstündeki vida gevşemiş ondanmış onu sıkmıştım zaten o problem önceden çözülmüştü.