[Kocaeli - MT]

Arkadaşlar hepinize merhaba, izmitte doğup büyüdüm, Sakarya üni'de okuyorum.. hem sitede hemde motorda yeniyim, yaklaşık 6-7 aydır motor araştırıyodum ve sonunda Mondial 150 MR'da karar kıldım..
İnşallah Allah hem bana hemde tüm motorculara kazasız belasız yollar nasip eder ;)

Eğer geziler aktiviteler yapılacaksa bende varım..

Bu motoru merak ediyorum; kullanısı hızlanması vs hakkında bilgi verir misin acaba?

Kocaeli İl Temsilcisi
kocaeli karamürselden irfan ben , arkadaşlar sanırım kocaeli mt gurubunda bir kişilik yer vardır,:) kabul buyurursanız aranıza katılmaktan mutluluk duyarım ..

yapılacak tüm gezi ve toplantılardan haberdar olmak isterim sevgi ve selamlar...

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:03 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 10:57 ----------

kusurabakma arkadaşım görmemiş olabiliriz malum birz yol yaptık tuncay arkadaşla iki ihtiyar istanbul tuzla sahili biraz güzelyalı sahili dönüşte izmiten butun sahilere soktu tuncay arkadaşımız gayesi bizm benzini bitirmek adamda 125cc bizde 600cc adamın umrundamı :cherry: tanışmak dileyiyle karamürsele bekleriz hafta sonları ya zevkinde oturuyoz yada batonik cay bahcesinde bekleriz cay kahve icmeye :cat:

selam yavvv hulusi abi aynı memleketin havasını soluyor ,suyunu içiyor fakat birbirimizi tanımıyoruz ,valla böyle forumlarda tanışmak ayıbıma gidiyor vesselam :)

aleykumselam irfan kardeş hoşgeldin tanışmakdileyiyle:cat: havalar duzelsin gezeriz meraketmeyin malum biyamur bi ruzgar sovuk derken gunlergeciyo yaza az kaldı:cherry:
hafta sonları adres beli oturyoz zevkinde bekleriz tanışırız :cat:

Kocaeli İl Temsilcisi
aleykumselam irfan kardeş hoşgeldin tanışmakdileyiyle:cat: havalar duzelsin gezeriz meraketmeyin malum biyamur bi ruzgar sovuk derken gunlergeciyo yaza az kaldı:cherry:
hafta sonları adres beli oturyoz zevkinde bekleriz tanışırız :cat:

aynen abi havalar bir yazlamaya başlasa iyi olacak harbiden ,bende benim düldülü semerlerim ,arkandan ufak ufak gelirim :cherry:

zaten acayip kurtlanmış ve daralmış durumdayım :)
bir yorumunuzda botanık çay bahçesinden bahsetmişsiniz hayret oraya bende çok takılırım yaz günleri :)

Arkadaşlar nasılsınız. Foruma dönebildim uzun zamandır hele şükür nasıl gidiyor.. 1 gün içinde arda arda bi sağnak yağış bi yakıcı güneş gördüğümüz şu günlerde Gölcük B.K de kurye olarak çalışmak pekde keyifli olmuyor :queen: Ama motora canımız feda :bounce:

irfan kardeşim genelde batoniye takılıyoduk ama motorlarla takılmak sıkıntı oluyor malım arac arasına bırakmak , zevkinde yer musayit motorla gitinzamn , bizim genclerde oraya gidiyo malum manıta görecekler :)

s.a ben bursa mt den
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rafsiz-jinlun-250-motorsiklet-36698750/detay/
bu motoru bilen gören var mı veya yakın olupta benim için inceleyecek olan var mı eğer iyiyse gelip alıcam...

bizim tayfaua baya uzak. yorum olarak sorarsan 2005 model motor nasıl 12 binde ilginç derim. bende 2005 150 cc var jinlun, motoru yattıgı garajdan aldım üzerinde dünya akdar toz vardı aküsü çökmüştü yani baya uzun zaman yatmıştı. ben aldım yakalamalı hacizli çıktı rahat rahat gezemedim yakalanma korkusuyla buna ragmen şuan 17 bin küsür km de =) ve 2 tane motorum var

bende 3 ayda 7000 yapan biriyim ama pek kullanmadığını söyledi aradığımda... muayenesi yok farların camları yok başkada sorunu yokmuş muayeneden geçmeme gibi bir durumu da yokmuş tekerlekler falan iyimiş zaten o sorunları göze aldım tek düşündüren motoru iyi olsun rektefiye falan istemesin yarın gelicem motoru almaya yol iz bilmiyorum bir motorcuya nasıl gösterebilirim motoru???

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:54 ----------

ve bir bilgim yok ama cumartesi günü noterler açık oluyor mu???

kapalı noter,hafta içi gitmelisin.ben bu motorun sağlam olma ihtimalini çok düşük görüyorum yinede sen bilirsin. iyice göster iyice araştır madem acele etmeden emin olarak al ki sonra başın ağrımasın

Arkadaşlar bildiğiniz sağlam maxi var mı?

Bende yeni motorcu adayıyım, burgman 400, nexus 500, sw 400 ayarında bi maxi arıyorum buralarda.. Etrafında olan var mı? Bitane bulayım bende geliyorum :bounce:

Organizasyonlardan bil mukabil haber alabilirsem sevinirim. Sezon hayırlı olsun kazasız belasız.

kuryelik yapan arkadaşlara allah kolaylık versin yamur camur dinlemeden devam göreve ekmek parası. Bizde eskiden cok geziyoduk yamur camur dinlemeden ama makinalar büyünce yemez oldu :mrgreen: ama almak lazım ufak cc binecen yamur camur dinlemeden eski günlerdeki gibi kırosa devam :cherry: buseferde asvaltcı arkadaşlar kızıyo daglarda ne işin vardiye özgürlük kardeşim :cat: millet yamur duasına cıkar biz güneş alallah ne isyanker insanlar olduk yarebim.

evim karamürselde iş yerim yalova yani gidip geliyoruz hafta sonları sahilde :) zev kin kafede oturuyoruz gez mesek motorcu arkadaşları bekleriz muhabet cay icmeye :cat:

bende gölcükteyim hafta içi okul var istanbulda oluyorum geldiğim zamanlar motoru çarşıya kurtlar sofrasının önüne koyuyorum:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar