Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

al bakta av gör....
şimdi yakaladım evin bahçesinde.. var mı sizde böyle hünerler :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hipopotam,gergedan,dinozor her neyse işte o şeyin üzerinde siyah bi nesne gördüm,at sineğinemi benziyor desem,akbabayamı benziyor desem pekte çıkaramadım açıkçası :queen:

Siyahhh,beyazzz en büyük beşiktaşş :) diye tezahürat yapıyor foto resmen huhahaha,sanal safariiii :)

Son düzenleme:
Hipopotam üzerinde siyah bi nesne gördüm,at sineğinemi benziyor desem,akbabaya benziyor pekte çıkaramadım açıkçası :queen:

benim o ben... motorla kovaladım ,arkasından kement attım yakaladım.. Hem bu gergedan... ben gergedandan başka bişey avlamam..sizin gibi elimde sapanla kuş vurmam :queen:

benim o ben... motorla kovaladım ,arkasından kement attım yakaladım.. Hem bu gergedan... ben gergedandan başka bişey avlamam..sizin gibi elimde sapanla kuş vurmam :queen:
gergedanın gergin yerleri var yaaa :) biyerlerine batmasın dikkat et şaşkın safari :queen:

gergedanın gergin yerleri var yaaa :) biyerlerine batmasın dikkat et şaşkın safari :queen:

anlıyorum ...
sizi kuş lastiği atıcıları... :cherry:
ekürün nerde kayıp.. :queen: yanlız kaldın ... :flower:
ayrıca bu gergedanı ben tankla avlıyorum haberin var mı.. sizin gibi saçma atmıyoz:queen:
Fatihe söyle ona sanayide bi demirden çatal yaptırayım.. lazım olur sapan için:queen:

anlıyorum ...
sizi kuş lastiği atıcıları... :cherry:
ekürün nerde kayıp.. :queen: yanlız kaldın ... :flower:
ayrıca bu gergedanı ben tankla avlıyorum haberin var mı.. sizin gibi saçma atmıyoz:queen:
Fatihe söyle ona sanayide bi demirden çatal yaptırayım.. lazım olur sapan için:queen:

onada varım yarın sapan yapıyoruz atış talimi için,10 atışta en çok vuran kazanır,neyine atışıyoruz sen karar ver...He önce sorayım Var mısın Yok musun? :queen:

onada varım yarın sapan yapıyoruz atış talimi için,10 atışta en çok vuran kazanır,neyine atışıyoruz sen karar ver...He önce sorayım Var mısın Yok musun? :queen:

sapanda beni yenemen haberin ola...
sağlam rakip olurum sana... ilk boş zamanda yapalım ..yarın unutmazsam bi serum alayım ... sende sizin evin ordan bi çatal yap.. tamam dır

F54

abisi biz senin gibin coçuk muyuz?
sapanla oynayalım tüfeğini al gel tabi varsa:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar