Kocaeli mt sekapark buluşması.. :))))

Bende var bikaç foto, buzlarım erisin biraz yüklerim. :) Çok güzel oldu, kurtlanmıştım zaten ne zamandır motorla gezmeyip. Muhabbet de on numaraydı. Daha nice böyle buluşmalara. Emek verip organize eden arkadaşlara teşekkürler.

Bende yeni geldim bir arkadaşa daha uğradım buluşma çok iyidi herkese teşekkürler. Ethem abi giderken biz biraz gaz bastık cbr250r ı olan arkadaşla senin artçında vardı bekleyemedik kusura bakma :)

Bende yeni geldim bir arkadaşa daha uğradım buluşma çok iyidi herkese teşekkürler. Ethem abi giderken biz biraz gaz bastık cbr250r ı olan arkadaşla senin artçında vardı bekleyemedik kusura bakma :)

Yok abim, sorun yok. Ben sürüş alışkanlıklarım gereği fazla gaz açmayı sevmediğimden yetişmeyede çalışmadım.Güzel bir gündü.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Pek bi keyifliydi bugun,herkese samimi,güzel ve keyifli bu buluşma için teşekkür ederim. Bendeki resimler geliyor birazdan..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
resim007nn.jpg

resim008iq.jpg

resim009qe.jpg

resim011h.jpg

resim012h.jpg

resim017b.jpg

resim023r.jpg

resim027a.jpg

resim028q.jpg

resim031l.jpg

resim014yu.jpg

Son düzenleme:
Kocaeli İl Temsilcisi
bende şimdi geldim buzlar erisin olan resimleri yüklerim koray mikrofon sende yükle bakam resimleri ,
bu arada facebooka resim yüklemeyin beyler buraya yükleyin :)

uğurdaki resimlerde çok iyi gerçekten çok güzel buluşmaydı.Devamını bekliyoruz :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Başınız sağolsun Ahmet.
Allah razı olsun abi

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Kumpir çooook güzeldi dimi koray,Kumpirimiz fenaydı :) bir kumpir doyurdu 6 mideyi,kumpircimizde kumpirden daha kumpirdi yani :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar