çamur nerde var göster allah aşkına:farao:
çamur nerde var göster allah aşkına:farao:
selam arkadaşlar hiçbirinizi tanımıyorum ama en kolay ben tanınacagım :cherry:çünkü benden başka mz kullanan antika meraklısı kalmamıştır
hocam ismim onur 17 yıldır motosiklet kullanıyorum aslında buralı degilim2 yıldır buradayım son yıllarda eskisi kadar kullanamıyorum evlendik cocuklar derken arada bir binebiliyorum eski 2 zamanlı klasik motorları seviyorum mz jawa felan :queen:
irfan aga beni bi yola soktu köyün birinde ağlarsın ... krosçular direkt gelsin yani... :cherry:
---------- Post added at 22:04 ---------- Previous post was at 22:02 ----------
hocam isim neydi.. mz bir efsane ...ona şöyle diyelim '' herkes mz e binemez'' nasıl oldu bu? :queen:
olm KOR@Y sen ne ayaksın yaaYapılırmı ulen bu bana haaaa.Bide pişkin pişkin resim paylaşıyorsun,ayıp be kardeşim.Hiç olmadı bu işte.İnsan bi haber verir be kardeşim...
l:
İnan akşama kadar aklımda sen vardın,hava güzel korayı arasam bi yerlere kaçarmıyız acaba diye diye akşam ettim.:salut:
Ve senin yaptığına bak,irfan ağaya gitmişsin fıstık gibi havada kupkuru yolların tadını çıkara çıkara,bide karlı dağlarda fantezi tatlı niyetine
Bunu hiç unutmayacam gözüme gözükme uzun süre satış müdürü
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:22 ----------
Unutma benim ilk motorum orjinal germany Mz 251 ETZ idi,5 yıl kullandım 100.000 km den fazla yol yapmışımdır onunla,hala duruyor bzim orda birisinde.Gösteririm sana bi ara.
Tabiki ozamanlar apaçinin önde gideniydik,ne kask ne koruma,kızılderililerin çıplak çıplak ata binmesi gibi bizde deh deh çekerdik,cahillik işte.
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://e1201.hizliresim.com/t/f/1sw6t.jpg[/url][/url][url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://a1201.hizliresim.com/t/f/1sw7m.jpg[/url][/url]
Şimki aklım olsa hiç binermiydim korumasız,kasksız motora.
Mz giderken iyi gider,ivmelenmesi çok fenadırda,durdurmasını hiç sormayın ağalar![]()
irfan agaya gittim..
ilk önce senden bahsettim dedim ahmet abiye uğrayacaktım ama yoğunlar gelmez diye uğramadım dedim..sonra öyle bi kaçış planı yaptık iyi oldu..
senin mz de fenaymış ha.. bunu bir defa sürmek isterim ahmet aga...![]()
Düşünmem lazım,gelip af dileyip elimi öpmeden olmaz![]()
şimdiki bana,bedava versen dönüpte bakmam Mz etavşan misali mz:thumleft:
koray kardeşim dün ki yazışmadan dolayı sen ve diğer üye arkadaşlar kusuruma bakmasın. ben yeniyim bu sitede. büyük harf bağırmak anlamına geliyormuş galiba. ben bilmiyordum. saygılar
koray kardeşim dün ki yazışmadan dolayı sen ve diğer üye arkadaşlar kusuruma bakmasın. ben yeniyim bu sitede. büyük harf bağırmak anlamına geliyormuş galiba. ben bilmiyordum. saygılar
hocam ismim onur 17 yıldır motosiklet kullanıyorum aslında buralı degilim2 yıldır buradayım son yıllarda eskisi kadar kullanamıyorum evlendik cocuklar derken arada bir binebiliyorum eski 2 zamanlı klasik motorları seviyorum mz jawa felan :queen:
mzcý;2549110' Alıntı:hocam ismim onur 17 yýldýr motosiklet kullanýyorum aslýnda buralý degilim2 yýldýr buradayým son yýllarda eskisi kadar kullanamýyorum evlendik cocuklar derken arada bir binebiliyorum eski 2 zamanlý klasik motorlarý seviyorum mz jawa felan :queen:
mzcý;2549110' Alıntı:hocam ismim onur 17 yýldýr motosiklet kullanýyorum aslýnda buralý degilim2 yýldýr buradayým son yýllarda eskisi kadar kullanamýyorum evlendik cocuklar derken arada bir binebiliyorum eski 2 zamanlý klasik motorlarý seviyorum mz jawa felan :queen:
hayýrlý olsun yeni motorun kardeþ,büyük cc kullanmak güzel olsa gerek
bu arada hafta sonu gezinizden güzel fotolar bekliyoruz..tekeriniz düz bassýn
Yiğit hoşgeldin aramıza,artık şu senin shadowu ıslatalım bi ara irfan ağanın bizi götürdüğü köftecide
Koraya bu kadar bel bağlama şimdiden derimSatıcılar müdürü o
2 debir beni satıyor zatiiii,onun piyanisti var güzelmi güzellll,malesef ruhu yookkk şarkısını söylettiriyor bana bu aralar :queen:
Düşünmem lazım,gelip af dileyip elimi öpmeden olmaz![]()