[Kocaeli MT] 30 Ağustos Zafer Bayramı Korteji

Koceli MT lütfen destek verelim!

30 Ağustos Zafer bayramında şehitlerimizi anmak ve şehit ailelerimizin yanında olmak için şehitliğe sürüyoruz.
motosiklete gönül vermiş siz değerli arkadaşlarımızıda aramızda görmek isteriz.

kortej bilgileri

buluşma yeri : Perşembe Pazarı
buluşma saati : 10:00
hareket saati : 10:15
güzergah : Perşembe pazarı hareket, yanyol, orduevi, yürüyüş yolu (Hürriyet caddesi),meslek lisesi önü, inönü caddesi, kozluk, şehitlik)

Kortej Kuralları :

- Motosiklet kıyafetlerimizi giymiş olacağız.
- Motosiklet sürücü ve artçıları kesinlikle KASK takmak zorundadırlar. KASK takmayan sürücüler ve artçıları Korteje ALINMAYACAKTIR.
- Kortejin amacına uymayan Bayrak, Afiş, vb. materyaller kesinlikle bulunmayacaktır. ( farklı din, siyasi vb. görüş afiş vb. materyallere kesinlikle izin verilmeyecektir )
- Sürüş hızı ve konvoya kesinlikle uyulacaktır. Aşırı sürat, tehlikeli ve rahatsız edici hareketler, gereksiz sollama vb. hareketler Kesinlikle YASAKTIR !

Grup sürüşü esnasında herhangi bir aksilik yaşanmaması için lütfen grup sürüşü kurallarına uyalım, yaşanacak olası aksilikler hepimizi üzecektir.

Bayrağını al, motorcu arkadaşını çağır sen de sürüşe destek ver!

facebook etkinlik sayfası : https://www.facebook.com/events/226711574148546/

arkadaş listenizdekileri davet etmeyi unutmayın

çalışmıyor olsam kesin gelirdim. ciddende gelmek istiyorum. ama en yoğun olduğum günler resmi tatil günleri :/

Tam ortadayım Yalova,Kocaeli ,Karamürseldeyim nasip diyeyim ikisinden birine katılacağım.. :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Horozoğlu arkadaşım takip ettiğim tek il grubusunuz(kendi ilim hariç Tekirdağ memleketimde Şile) sebebi kurallara uyum ve düzen :cat:grubunuzda bir geziye sürüşe katılmak dileğiyle kazasız belasız geziler ve sürüşler...

sağolun, elimizden geldiğince sürüyoruz işte :bestmt:

ben geliyorum burak abi :) yalovaya tekrar gidiş maddiyata bağlı ama ayarlamaya çalışcam :)

motor sürebilecek kadar iyiyim fakat az önce patronum yarın mutlaka gel işe dedi :( gelemeyeceğim...

Geri vites degil de motor vitese gecnedi diyelim :) ben ve benim gibi calismaya mahkum arkadaslara allah kolaylik versin. Bizim yerimize surun

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar