Koç Burçları muhabbete :P

Koç burcu olanların sayısı bi hayli fazla bu sitede ben koç um bişiler yasiim dedim yaqında doğum günüm war 10 nisan da yüqselenim de oğlaq ee hane koç burçları nerde :farao:

:pl: LiVe FoR RiDe :pl:

ne olacak junior koç burcu olanların eriştiği statüye biraz aşağıdan baqıcaqsın :queen: Mjolminator, hoca sende şizofrenik çatışmalar baş gösterdi herhal şu avatarına baq bi de dediin söze baq boğayım hüleayn felan yaqışio mu hiç sana :santa:

olsun junıor kendi tercihin olsaydı koç burcu doğmak istediğinii bu kadar belli etmeee :cherry: akrep de fena diildirr :king:

yok allah korusun ben burcumdan memnunum. :sunny: acaba akrep burcunu statüsüne kim erişebilir merak ediyorum :cherry:

sLaDe' Alıntı:
ne olacak junior koç burcu olanların eriştiği statüye biraz aşağıdan baqıcaqsın :queen: Mjolminator, hoca sende şizofrenik çatışmalar baş gösterdi herhal şu avatarına baq bi de dediin söze baq boğayım hüleayn felan yaqışio mu hiç sana :santa:

Ben iri, güçlü, hızlı, vahşi ve becerikli hayvanları severim. Ayı gibi, boğa gibi, benim gibi :mrgreen:

valla burların çatışmasına döndü :cherry: yok abi akrep hepinizi döver :geek:

harbiden hea ee toblerone, bi ikimis mi warıs koca forumda :flower:

hoş geldin certan, koç olduun için daa bi hoş geldin :farao:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar