knox'dan bile iyi oldu :)

yeni aldığım nic marka montumun korumaları eskisine göre sanki biraz zayıf gelmişti :cyclopsan ben de zaten bir süredir kafamda tasarladığım projeyi hayata geçirdim :)

proje aşamalarını fotoğraflayamadığım için hepinizden özürdiliyorum ama kısaca anlatacağım
1-öncelikle bu korumalarda bulunan eps malzemeyi (foam koruma ) temin ettim tabiki orjinal birebir aynısı değil ama %90 oranında aynı görevi görecek bir malzeme
2-bu köpüğü korumalara göre kestik ve ayakkabıcıların kullandığı yapıştırıcı ile korumalara yapıştırdık (korumalarda bulunan kavislere dikkat ederek tabiki
3-yapışkan kuruyunca makas yardımıyla köpüğü tam korumanın boyutuna göre kestik ve rötuşledik
4-sonra eve gelince de yapışkanın kokusunun gitmesi için de 1 gün korumaları yerine takmadım ve kullanıma hazırdı
şimdi knox koruma ile beraber fotolar çektim ki kıyaslama yapabilesiniz
img0710ex.jpg

img0712i.jpg

img0713b.jpg

kullandığım malzemenin korumayı nasıl desteklediğini görüyorsunuz değil mi müthiş bir seviyeye geldi ne az ne çok
img0714bf.jpg

img0711q.jpg

img0716jk.jpg

img0715cy.jpg

korumaları monta takıyorum
img0718zz.jpg

img0719aj.jpg

korumaları montuma takdığımdaki hissiyatı merak ediyorsunuzdur umarım :silent: tek kelimeyle süper:flower:.resimlerde de göreceksiniz bukadar kalınlaşmasına rağmen hiçbir görüntü kirliliği olmadı :cat:ayrıca şunu tüm samimiyetimle belirteyim dainese mont giydiğimdeki verdiği güvenle aynı şeyi hissettim .korumaları acayip sağlam ve kuvvetli olduğunu hissettiriyorlardı:thumleft:şimdi aranızdan bazı arkadaşlar ''olur mu hiç dainese ile aynı olur mu veya knox la bu bir olur mu ''diyacektir.merak etmeyin dainese mont da giydim.zaten revit marka montum var korumaları knox .dainese'nin kullandığı korumaları da biliyorum.yurt dışından -dainese full bady armor -getirtmiştim yazın 4 ay kullandım.bir de bu konu ile ilgili yeterince araştırma yaptığımı düşünüyorum.elbette onlardan iyi olduğunu idda etmiyorum ama yeterince yaklaştığımı düşünüyorum :cherry: :cherry: takdir sizin
img0720vh.jpg

img0721aa.jpg

img0722p.jpg

Sanırım bu haliyle ceketin esnekliği hayli azaldı kaskatı bir durum almış olması lazım estetik olarak görüntü farkı olmamasına karşın.Tabi güvenlik anlamında artısı yadsınamaz.

Sanırım bu haliyle ceketin esnekliği hayli azaldı kaskatı bir durum almış olması lazım estetik olarak görüntü farkı olmamasına karşın.Tabi güvenlik anlamında artısı yadsınamaz.
esnekliğininde bir miktar azalma var ama dediğin gibi bir hayli değil %10 diyebilirim o da zaten zamanla oturur diye düşünüyorum
not:daha montun etiketleri üzerinde duruyor:bounce:kötü havalardan dolayı motora binmediğim için motor üzerinde montumun esnekliğini deneyemedim :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar