Nexos soğuk havalarda kullanabilen bir eldiven. Handroid ise soğukta kullanımaz, pist eldivenidir, kanguru derisi kısımları çabuk eskir. ilkbaharda ve sonbaharda nexos yol için iyi bir seçenek. Handroid ayrı bir klasman.
Bende inceliyordim bu eldiveni guzel gibi ama ne turkiyede bulabildim nede meshur alman sitelerinde sadece amerika satis sitesinde var siz nerden alicaksiniz alirsaniz ?
Yazın bu eldiven pişirir, ilkbahar ve sonbahar için uygun.
Motomax'de 699 TL. Bende indrimle 350 TL'ye aldım. Eli çok güzel sarıyor ve muhteşem güven veriyor. Avuç içi kışlık eldivenler gibi dolgun ve el iç kısımlarında ve bileğinde koruma var. Bu korumalar Handroid ile aynı. Kilitleme mekanizması'da handroid gibi zaten. Sanırım handroid deki kevlar ve kanguru derisi bunda kullanılmamış. Onun yerime %11 inek derisi ve %85 keçi derisi mevcut. %4 ise naylon yazıyor. Sadece beni tek korkutan, işaret parmaklarında dokunmaktik telefonları kullanılması için çok ince kadifemsi bir kumaş kullanılmış. Buda bana pek güven vermedi. Fakat kalan herşeyi bence 4x4'lük.. Ben çok beğendim. Bu beğenmemin diğer bir sebebi de 350 TL ye bu ürünü satın almamdır. KNOX fanboy değilim :^) Dahada ayrıntılı bilgi istersen sor söyliyim![]()
Hocam ben 4 mevsim kullanmayı düşünüyorum. Kışın üşütse bile en azından termal giyer kullanırım yine. Yaşadığım yerde soğuk bir yer değil zaten o kadar. Benim normaldede ellerim zaten yaz kış farketmeden terler hastalığımdan dolayı. Fiyatı uygun oluşundan dolayı bende almayı düşünüyorum.
Merak ettiğim konu şu yazın gerçekten çok mu beni sıkar bu eldiven sıcaklık konusunda?
Yani bende yeni aldığım için yazlık kullanım için bi yorum yapamam. Fakat tahmini tam yazlık yada tam kışlık değil gibi. Arkadaşımızın dediği gibi bahar aylarında giymeye uygun gibi duruyor. Fakat ben satın alırken motomax görevlisine sorduğumda yazlık dedi. Zaten üzerinde bolca havalandırma delikleri mevcut. Fakat kışın da kullanırım mantığıyla ayriyetten resimdeki rüzgar geçirmez iç eldiven aldım.
http://images.esellerpro.com/2189/I/599/18/Cold-Killers-2013-Core-Undergloves-New-2.jpg