Knox Micro-Lock Compact malzeme dayanımı

Motosikleti
Hunter 350
Merhabalar,

Yaklaşık bir senedir Knox Honister Mk3 yazlık mont kullanıyorum, bugün montu yıkamak için korumları çıkardığımda dirseklerin malzeme özelliğini kaybedip ortalarından kırıldığını farkettim. Bu marka özelinde veya farklı markalarda bu problemi yaşayan var mı? Bu malzemelerin ortalama ömrü ne kadar?

b2by6cs.jpeg

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Merhabalar,

Yaklaşık bir senedir Knox Honister Mk3 yazlık mont kullanıyorum, bugün montu yıkamak için korumları çıkardığımda dirseklerin malzeme özelliğini kaybedip ortalarından kırıldığını farkettim. Bu marka özelinde veya farklı markalarda bu problemi yaşayan var mı? Bu malzemelerin ortalama ömrü ne kadar?

b2by6cs.jpeg
Aynisi knox marka pantolonumun korumalarini tak cikar yapmaktan basima geldi. Baska marka korumalarda ise basima benzer bir sey gelmedi.

Bazilari duz tarafi disari, bu balpetekli kisimlari ise iceride vucuda temas edecek sekilde durmali diyorlar. Ben tam tersini yaptim cunku oyledir diye dusundum. Siz nasil kullandiniz?

Motosikleti
Hunter 350
Aynisi knox marka pantolonumun korumalarini tak cikar yapmaktan basima geldi. Baska marka korumalarda ise basima benzer bir sey gelmedi.

Bazilari duz tarafi disari, bu balpetekli kisimlari ise iceride vucuda temas edecek sekilde durmali diyorlar. Ben tam tersini yaptim cunku oyledir diye dusundum. Siz nasil kullandiniz?
Ben düz tarafı içeride olacak şekilde kullandım çünkü bu şekilde geldi, ilk defa çıkarıyorum yani korumaları. Motomax'e bu hasarların garanti kapsamına girip girmediğini sordum, garanti kapsamında değil cevabı alırsam markanın kendisiyle iletisim kuracağım. Siz herhangi bi aksiyon almıs mıydınız?

Motosikleti
Tiger Sport 800- Yamaha D'elight 115
Aynı ürünü geçen hafta aldım ben de . Ne kadar zamandır kullanıyorsunuz ?

Motosikleti
MSX-125 & X-Pulse 200 & Hornet 750
Bir yıl içerisinde bu hale gelmesi kabul edilebilir birşey değil. Benim de OJ marka montunun yanlış hatırlamıyorsam "safe tech" marka korumaları büküm noktasından çatlamıştı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
benim 2017'de aldığım revit montun korumalarında hala çatlama yırtılma, kırılma yok. Belki bu kadar yılda özelliğini kaybetmiştir diye seneye yenilerim.
Yine aynı şekilde riderdenim pantalonla gelen diz ve kalça korumları da sağlam.
Ama bunları çok sık çıkarıp takmıyorum, çok kurcalamayınca sağlam kalıyorlar. ama yine de 1 yılda parçalanması kötü olmuş.

Motosikleti
2025 Triumph Tiger Sport 660
Ben düz tarafı içeride olacak şekilde kullandım çünkü bu şekilde geldi, ilk defa çıkarıyorum yani korumaları. Motomax'e bu hasarların garanti kapsamına girip girmediğini sordum, garanti kapsamında değil cevabı alırsam markanın kendisiyle iletisim kuracağım. Siz herhangi bi aksiyon almıs mıydınız?
Hayir, nedense hic aklima gelmedi. Siz bir cevap alirsaniz bilgilendirir misiniz?

Motosikleti
Hunter 350
Hayir, nedense hic aklima gelmedi. Siz bir cevap alirsaniz bilgilendirir misiniz?
Maile dönüş olarak bir DHL kargo kodu paylaştılar ürünü yollayabilmem açısından, motomax bana dhl’den daha yakın olduğu için bizzat götüreceğim müsait bir zamanda. Ürünü götürdükten sonraki süreci de sizinle paylaşırım. Umarım gereksiz uzun bir süreç olmaz 😬
benim 2017'de aldığım revit montun korumalarında hala çatlama yırtılma, kırılma yok. Belki bu kadar yılda özelliğini kaybetmiştir diye seneye yenilerim.
Yine aynı şekilde riderdenim pantalonla gelen diz ve kalça korumları da sağlam.
Ama bunları çok sık çıkarıp takmıyorum, çok kurcalamayınca sağlam kalıyorlar. ama yine de 1 yılda parçalanması kötü olmuş.
Riderdenim pantolonun bel korumasının arka kısmında petekler arası ayrılmalar olsa bile yapıyı bütün tutacak bir kumaş var, kırılma olsa bile bütün kalacağını düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar