KNMaster KN1600c Kameralı Bluetooth Interkom İncelemesi

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Herkese merhabalar,

Geçtiğimiz hafta aldığım kameralı interkomun yol çekimlerine ve "kısa ve öz" bir incelemesine bir türlü denk gelememiştim. Sponsorlu anlatanlar da sürekli ıvır zıvır detaylardan bahsedip doğru düzgün göstermedikleri için, bugün geçmişteki kendime birer test videosu hazırlayıp, burada da özet bilgiler vereceğim :)

1. İçerisinde SD kart gelmiyor, 64 GB+ bir class 10 SD kart almak gerekiyor. Bugünün parasıyla 600 TL (16 $).
  2. Bir yandan kamera kaydı alınırken diğer yandan müzik dinlemek mümkün ama kameraya müzik sesi gidiyor.
  3. Kamera kaydına mikrofonun sesi eklenebiliyor.
  4. Görüntü sabitleyici varda yok, kutunun üzerinde yazıyor ama GoPro performansı beklemek hayalkırıklığı yaratır.
  5. Aralıksız 13 saat kamera kayıt alabiliyor ve ve kesme aralıkları 1-3-5-10 dakika şeklinde, üzerine yazma mevcut, tarihte üstüne ekleniyor.
  6. Tuşların kullanımı kolay ve eldivenle kolayca yönetilebiliyor.
  7. 3 kalitede kayıt alınabiliyor, 720 / 1080 / 1440 P
Gündüz Çekimi (1080P)

Gece Çekimi (1440P)

Yasal not: Firma / ürün ile ilgili herhangi bir ticari / kişisel ilişkim bulunmamaktadır. Sadece benim gibi tüketicilere yönelik, deneme çekimleri ve fikirlerimi barındırmaktadır :)

Motosikleti
Bmw R 1300 Gs
emegine saglık, harbiden çok sallanıyor ama görüntü 😁

Herkese merhabalar,

Geçtiğimiz hafta aldığım kameralı interkomun yol çekimlerine ve "kısa ve öz" bir incelemesine bir türlü denk gelememiştim. Sponsorlu anlatanlar da sürekli ıvır zıvır detaylardan bahsedip doğru düzgün göstermedikleri için, bugün geçmişteki kendime birer test videosu hazırlayıp, burada da özet bilgiler vereceğim :)

1. İçerisinde SD kart gelmiyor, 64 GB+ bir class 10 SD kart almak gerekiyor. Bugünün parasıyla 600 TL (16 $).
  2. Bir yandan kamera kaydı alınırken diğer yandan müzik dinlemek mümkün ama kameraya müzik sesi gidiyor.
  3. Kamera kaydına mikrofonun sesi eklenebiliyor.
  4. Görüntü sabitleyici varda yok, kutunun üzerinde yazıyor ama GoPro performansı beklemek hayalkırıklığı yaratır.
  5. Aralıksız 13 saat kamera kayıt alabiliyor ve ve kesme aralıkları 1-3-5-10 dakika şeklinde, üzerine yazma mevcut, tarihte üstüne ekleniyor.
  6. Tuşların kullanımı kolay ve eldivenle kolayca yönetilebiliyor.
  7. 3 kalitede kayıt alınabiliyor, 720 / 1080 / 1440 P
Gündüz Çekimi (1080P)

Gece Çekimi (1440P)

Yasal not: Firma / ürün ile ilgili herhangi bir ticari / kişisel ilişkim bulunmamaktadır. Sadece benim gibi tüketicilere yönelik, deneme çekimleri ve fikirlerimi barındırmaktadır :)
Bu interkom uzun kullanım için uygun olur mu acaba trendyolda kuryeliğe başlamayı düşünüyorum ve bir nevi ters bir durum yalamam durumunda delil olması adına bu tarz bir cihaz almayı planlıyorum.

Motosikleti
Harley-Davidson CVO Road King / Honda Shadow VT 750 C4
Bu interkom uzun kullanım için uygun olur mu acaba trendyolda kuryeliğe başlamayı düşünüyorum ve bir nevi ters bir durum yalamam durumunda delil olması adına bu tarz bir cihaz almayı planlıyorum.
uzun kullanim anlaminda arkasında kaan elektronik var, almadan evvel okuduğum yorumlar pozitifti, yani yedek parçası olduğunu ve çok daha eski versiyonların hala yedek parçalarınin bulunduğunu (5 yıl evvel edindiğim kn1200 blueooth interkomun kulaklığı bozulmuştu, kendilerinden temin ettim) söyleyebilirim.

her gün tam kapasite kayıt yaparsanız pil ne zaman zayıf düşmeye başlar bunu açıkçası bilemiyorum, belki birkaç sene sonra ancak yorum yapabileceğim:)

Selamlar,
Ürününün Pro olarak yenilenmiş versiyonu çıkmış, gidip mağazada görüp almayı düşünüyorum. Deneyenler varsa yorumlarını paylaşabilir mi ?

Teşekkürler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar