peki bu kadar charı pre almadanmı kastın , bana inandırıcı gelmedi açıkçası :silent:
Merak Etme Ben Bu Oyuna Para Verenlerden Değilim.... Şimdiye Kadar 10Bin Tl nin Üzerinede para Kazandım Bu Oyun Sayesinde Ama Dediğim Gibi Hiç Para Vermedim Vermemde ...
zaten KO'nun en zevklı yeri PvP'dir . başka oyunlarda denedim ama KOnun PvP'si hiçbir oyunda yok ...öle deme be ben Ko dan aldığım pvp zevkini Wow dan alamadım![]()
Ko da Cz ye çıkıpta arkanda sağlam bir healer ile tanrıcılık oynamanın zevkini de wow vermez =)
peki bu kadar charı pre almadanmı kastın , bana inandırıcı gelmedi açıkçası :silent:
zaten KO'nun en zevklı yeri PvP'dir . başka oyunlarda denedim ama KOnun PvP'si hiçbir oyunda yok ...
birde +75 lvl bi adamın tüm takılarını ödünc alıp Arrdream'da karşı ırkın town'ı içinde turlamak![]()
Ben de benliğimi satıyorum, ruhumu da satabilirim, var mı aranızda şeytan
Ultima Online oynardım ben, hatunla at koştururduk, hatta evlenmeden önce evlenmiştik bile oyunda.. Gece gündüz oynadığına mı yanarsın, oynarken içtiğim paket paket sigaralara mı yanarsın. Hey gidi günler heey..
Sakalımın bir kısmı satılıktır.Eşi benzeri olmayan , Mübarek deli sakalı. Fiş almazsanız, makul bir miktar indirimde yapılır. Kazasız , temiz ve fazla km yapmamış , Harley Davidson - Dyna modeli ile takasa girilir.
ben de rus charı deli pedro mete handro yu satıyorum.
biraz garaktersiz bir karakterdir ama indirim istemeyin, kilo işi satsam daha fazla eder![]()
bu oyunu 2001-2007 yılları arası deli gibi oynadım ilk zamanlar cok güzeldi ufak gerçekten oyun gibi oyundu 2006 yılından sonra birşey oldu oyuna 2007 yılında yani 6 sene oynadıktan sonra 75 lvl olabilmiştimama artık o kadar uzun oynamana gerek yoktu parayı verdinmi anında 80 lvl alıyordun bu işin yanlış olduğunu anladım bir anda
) kendimi salak gibi hissetttim 550 k np vardı ve charımı satılık ettim 400 tl verdiler sattım gitti o fazla bir üyelik felan almadım yani para olarak fazla zararım olmadı ama hayat bazında zararım çok oldu gençliğimin o çok güzel 6 senesini bir bilgisayar başında mal mal oturarak geçirdim ortalama 75 yıllık hayatımın en güzel 6 senesi gitti neyseki zararın neresinden dönülürse kardır ve hala oynayan arkadaşlara şöyle diyebilirimki knight offline hayat online
))