Knight Online Oynayanlar Motorumu X de Sağlam Char İle Takas Ederim Dİyenler Baksın

Arkadaşlar knight online oynamışşanız şimdiye kadar sakın merak edipte başlamayın.. sizi temin ederimki çok zararlı bir oyun tiryaklik yaratır..yükselme hırsı yüzünden başından kalkamazsınız.. hatta japonyada yada çinde bir çocuk bu oyunun başından 22 23 saat kalkmayarak bilgisayar basında ölmüştü...benim bir sürü tanıdığım insan var bu oyun yüzüden okulu bırakan uyku düzeni bozularak sağlığını kaybeden.

bende uyku duzenım bozulmasın dıye bırakıyorum gıttıkce kotuye gıdıyor her sey

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Ey Türk Gençliği..................................................................

Merak Etme Ben Bu Oyuna Para Verenlerden Değilim.... Şimdiye Kadar 10Bin Tl nin Üzerinede para Kazandım Bu Oyun Sayesinde Ama Dediğim Gibi Hiç Para Vermedim Vermemde ...

buda bu oyuna para dökenlerin tesellisi, bahanesidir :p Ben şimdiye kadar bu oyuna para harcayan görmedim..Herkes binlerce TL kazanıyor yav :p

uff be bir ara sarmıştı benide, geçirdiğim zamana üzülmek istiyorum. Fakat pişman değilim, şimdi daha bir ateşliyim bu yüzden:mrgreen:

saçma şabalak bomboş işler bunlar...

küçücük ilkokul bebeleri daha konuşmayı bilmezken Knight online terimlerini su gibi biliyorlar

böyle şeylere yüzlerce binlerce para verebilecek bir zihin yoktur heralde. olmamalı

15 16 yaşında 1000 tl ye item,char alan çocuklar gördüm =)

Ne yazıkki değil...
Hırs insana her şeyi yaptırıyor...
Birine hırslanmış parası olan insanlar
Hırsını alabilmek için daha güçlü karakter yada hesaplara yüksek bedeller ödeyebiliyorlar...
Herkesin parası yok değil bu memlekette ... Arada parası olanda çıkıyor bu saydığım grupta :)

o game oynarken iyiydi dimi:p

Arkadaşlar, nolur fazla oynamayın şu oyunu. Tamam 1 saat oynayın ama gece gündüz oynayan biliyorum ben ya. Yazık.. Birde para veriyorsunuz, babanız anneniz ne kadar uğraşıyor biliyormusunuz? Bizim arkadaş vardı ticaretini yapıyordu resmen. Değmez.

WoW'da arenaya çıkıp 2v2'de tek başıma iki kişi kesmenin zevki KO'da yok kesinlikle :wiinkk:

Ko da Cz ye çıkıpta arkanda sağlam bir healer ile tanrıcılık oynamanın zevkini de wow vermez =)

Kim ne derse desin her ne kadar salak bi oyunda olsa en HardCore pvp bu oyunda.. ha oynuyormuyum ? Hayır :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar