KMS motor

http://img197.imageshack.us/my.php?image=resim0061ey.jpg

KMS Hint malı ve gerçekten güzel bir motor .Kataloğunu taradım. Yayınlamaya çalışacağım. Ben 250cc'lik cruiser modelini Muğla / Dalaman bayii Juli motorda gördüm V motor, hava soğutmalı, titreşim yok denecek kadar az. Kinetik motor izmir merkez tel: 0232 472 21 34.
Muğla / Dalaman bayii 0252 69761 00, Dalyan bayii 0252 284 23 08
KMS 250 A
Boyut: 2270 mm x 1550 mm
Ağırlık: 138 kg
Max. güç: 10,7 KW / 7500 min
Max.Tork: 15,6 KW / 6000 min
Motor Tipi: Amphi-silindir, hava oğutmalı, 4 zamanlı
Çalıştırma: Elektrik ve ayaktan marşlı
Ateşleme: Elektronik CDI
Silindir hacmi: 250 cc

satış sonrası servisler çok önemli. Hint motorlarına nekadar güvenilir bilinmez ama biraz sakat gibi duruyor açıksaı. Bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.

yokmu web sitesi katalog adresi fiyat oranları gösteripte kaçmak varmı :p

Super Moderator
Fotoğraflar tam yüklenmemiş sanki??
Ayrıca web sitesi varsa o da iyi olur.

alpayism' Alıntı:
KMS 200GS
racing severler için çok şık 200 cc ve scooter. Diğer cruiser modelleride çok güzel.

Bu motorun scooter olduğunu sanmıyorum ! Otomatik vites olduğu bile ????

Otomatik vites olsa dahi scooter denemez !

hoca google india ya girdim gene bir şey bulamadım sadece bir iki yazı buldum firma hakkında firma ingiliz menşeyliymiş ingilterede de satışı varmış sahipleride ingiliz herhalde hindistanda üretimi var motorun bir kaç yazıda öyle yazıyordu birde kms diye kaliforniyada motor aksesuarları parçaları zaten bri şirket varmış ondan bolcana çıkdı :D

Aslında elimdeki kataloğu tamamıyle scanner'de taradım ama her bir fotoyu bile tek tek yayınlayamadım. Büyük geldi. Satan bayii henüz web sayfasının olmadığını söyledi. 250 cc.lik V motor cruiser 4 milyar civarında.

kataloğu tekrar eklemeye çalışıyorum

Son düzenleme:
alpayism' Alıntı:
Max. güç: 10,7 KW / 7500 min
Max.Tork: 15,6 KW / 6000 min
Motor Tipi: Amphi-silindir, hava oğutmalı, 4 zamanlı
Silindir hacmi: 250 cc

250 cc için gücü az gibi geldi bana.nitekim 10.7 kW ,yaklaşık 14bg demektir.125 lik gaydırıgupbak çin malları bile 12 bg civarındayken ,250 için 14 bg bayağı az hatta.

artık butun 250 lik chopper ler agız birligi etmiscesine 4000ytl fiyat veriyorlar bir kac firma hariç galiba rekabet bu tarzda azaldı yada anlaştılar

bbaday' Alıntı:
artık butun 250 lik chopper ler agız birligi etmiscesine 4000ytl fiyat veriyorlar bir kac firma hariç galiba rekabet bu tarzda azaldı yada anlaştılar

bende bu olaya şaşırıp kalıyorum, bayi sayısı oldukça fazla olan keewayi getiren motomax'a o fiyatlarla nasıl rakip olabileceklerini sanıyorlar anlamıyorum, moto vizyon supershadowu eski fiyattan nakite veriyor 3590 ytl, bir yanda keeway bir yanda 4000 ytl ye hintli bir motor...
eminim ikiside aynı kalitelerdedir, fakat bayi ağını kuramamış firmalara onca para verilir mi yaa!!! daha da ucuzlatacaklar ki millet alsın yorumlarını yazsın motorları tanınsın, sl150 de rekor kırmıştır o sınıfta heralde...

ben bu motorun bir farkını göremedim çinlilerden kasa zaten aynı kasalar çinlilerle nasıl hint firmasiki bende farklı bir şeyler var zannetmişdim araştırdım adamlar hindistanda büyük firma hyundaiye hysounga bile fason üretim yapıyorlar

arkadaşlar sevindirici bir haberim var bu firma hysoung uda üretiyormuş hindistanda comet modelini kinetic comet adı altında :)
ucuza getirtirlerse yaşadık :)

adamların dehşet modelleri var arkadaşlar ama türkiyeye bu çin kırması modelleri yolarlarsa tam bir hayal kırıklığı olur tutunamazlarda distirübütor firma kimse aslında mail attıp istetmek lazım diğer modelleride

çok güzel Kinetic Aquila
http://www.kineticindia.com/ha/ha.asp

kinetic comet 250
http://www.kineticindia.com/comet/index.asp

resmi sitesi
http://www.kineticindia.com/2wheel.asp

valla arkadaşlar adamlar şu çin kırması motorlar yerine şu yukardaki sadece iki modeli getirtip birde 4-5 arasına satsalar adamlar yok satar türkiyede çini koreli si kalmaz

Arkadaşlar yanlış anlatım- anlaşım var. Bu motorlar Kinetic A.Ş. güvencesi altında Türkiye'de satışa sunulmuştur. Kinetic firması Türkiye'de 15-16 yıldır tanınmaktadır (Kinetic-Honda'dan beri hatırlarsanız).Kinetic ve Honda ortaklıklarına son vermiştir. Bayi, servis, yedek parçası bol ve sorunsuzdur.
Web sitesi : http://www.kineticmotorcycles.com şu anda yenilenmektedir. Yeni modeller, yeni bayiler, yeni servisler eklenmektedir. Herhangi soru için.
Msn : [email protected]

Forumu gezerken dikkatimi çekti,kinetic kullananların sayısı ya cok az ya da kimse topic acmamış
Ya da ben bulamadım:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar