❤️Honda❤️;4680230' Alıntı:Nere verimli degil yaaaa.İstanbuldan ayvaliga 3.6 lt ortalama ile gelebilen araba var mi ? yok.. ayrica kasarsam 3.3 lt ye dusuyorr.
Ama sizlerin anlamadigi bir nokta var.Ben zaten bundan keyif aliyorum.Amerikada 1500 cc ustu motor kullanan choppercilar uzun yolda nasil keyifli suruyorsa ben de aynisini yapiyorum.
Bi de bende bu bagimlilik oldu galiba.her konuda boyleyim biraz.
bi ara Sopranos izliyodum her yemekte guzel saraplar icilmesine ozenerek yemeklerimi sarapla esliginde yemeye basladim.İki ay icinde alkolik oluyodum hibkoyum.
Bi ara inanmayacaksiz belki, hizli gitmeye basladim,
140 150 ile vapur dahil ayvaliga 4 saatte geliyodum.bu da aliskanlik yapti,istanhul a gelip ise giderken ayni hizda kullanmaya basladim.neyseki ondan da hizla uzaklastim.
Bence iyi boyle
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:34 ----------
Tommy zaten crf250 rally var.Bi ara cok niyet ettim ona.Az yakmasi degil de hafiflik,pratiklik cok cezbetti.
rally fiyarlari arşa cikinca vazgectim.Ama iyi oldu ya, benim kreta valla cok guzel,cok da uzun yol yapiyorum..varsin olsun 1 lt fazla yaksin,degiyor bence.
Senin motorun dili olsa da konuşsa. Canavarda güç var ama sahibi gaz koluna bomba bağlanmış gibi kullanıyor. Arada gaz aç sevindir hayvanı yazıktır günahtır.