KM Yükseltme

Merhaba herkese. Çelik marka 100 cc çinli motosiklet sahibiyim. Bu motosikletin devir göstergesi, hız göstergesi ve bazı lambaları çalışmıyor. Bende komple km göstergesini değiştirmek istiyorum. Sorum şu şimdi takılacak olan gösterge "000000" yazıyor olacak. Vize de bu sorun olur mu? ya da yeni göstergeyi yükseltebilir miyiz? gösterge resimdekinden.
1gymVN.jpg

Muayenede km sayacının çalışmaması ağır kusur, km sıfırlandıysa hafif kusur ile geçiyormuş. Sayacı açıp numaratörleri manuel olarak da yükseltebilirsiniz gibi geldi bana mekanik sayaç çünkü bu.

Aldığım zaman deneyeceğim artık ama çatırdar gibi geliyor bana çark gibi bieşeyler var sanırım. Olmadı takıcam matkaba döndürcem artık.

Aldığım zaman deneyeceğim artık ama çatırdar gibi geliyor bana çark gibi bieşeyler var sanırım. Olmadı takıcam matkaba döndürcem artık.

Yok şimdi düşündüm elle döndüremezsin o numaratörü, zorlarsan kırarsın üstelik. Matkabı nereye takıcan da döndüreceksin anlamadım? hiç uğraşma tak gitsin eski km yi kaydet bir kenara.

@artemis99 matkabı km redüktörünün olduğu yere takarım diye düşünüyordum ama bilemedim. evet elle numaralardan ayarlamaya çalışırsam içerdeki dişliler gittimi bi anlamı kalmaz.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:26 ----------

Bu arada aynı gösterge bir yan sanayi bir de orjinal olarak satılıyor. aynı motora sahip olan varsa bilgilendirmek istedim.

F54

benim cub un da gösterge değişti motosikletçiye taktıracaksan o ileri sarıyor
benim de 16000 de yaptı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar