Km sıfırlaması!

Apache 150 rtr 2016 motorumun saat ayarlarını yaparken km sıfırladım. Motorum yeni daha 45 kmde falandı. Geri döndürülüyor mu? Sıfırlaması çok saçma geldi tA ve tB var zaten yol mesafe ölçmek istesem ölçerdim zaten. Neyse geri döndürebilir miyim yardım eder misiniz?

Dostum o sıfırladığın tripmetre. Yola çıkmadan önce sıfırlarsan gittiğin mesafeyi ölçersin...

Farklı bir tuş varsa bir kere bas, yoksa o sıfırlama yaptığın tuşa bir kere bas ODO yazar toplam km yi gösteren kısımda veya başka birşey...

Dostum o sıfırladığın tripmetre. Yola çıkmadan önce sıfırlarsan gittiğin mesafeyi ölçersin...

Farklı bir tuş varsa bir kere bas, yoksa o sıfırlama yaptığın tuşa bir kere bas ODO yazar toplam km yi gösteren kısımda veya başka birşey...

Yapamıyorum deniyorum ama olmuyor 😞

Ana km değildir o sıfırladığın trip medredir tuşlardan geçiş yapabilirsin

Apache 150 rtr 2016 motorumun saat ayarlarını yaparken km sıfırladım. Motorum yeni daha 45 kmde falandı. Geri döndürülüyor mu? Sıfırlaması çok saçma geldi tA ve tB var zaten yol mesafe ölçmek istesem ölçerdim zaten. Neyse geri döndürebilir miyim yardım eder misiniz?

güzel kardeşim km 0 lamak bukadar basit değil. Millet sana cevap veriyor yapamıyorum yardım diyorsun :D götür bir ustaya yada bir kuryenin yanında dur abi bu nasıl düzelecek de düzeltsin. Bir iki düğmeye basmayla hiç bir aracın km sini 0 layamassın mesafeyi ölçer tripmetre 0 larsın. Onu geri döndürmekten bahsediyorsan tripmetre geri döndürülemez.

18 bin km sonra başıma gelicek hadise hiç kullanılmadı garaj motoru derim ��

Tvs'nin gösterge butonları çok aşırı şekilde serttir.Kolay kolay işlem yapamazsın. Yapılan yorumlarda olduğu gibi sıfırladığın ana kilometre sayacı değil, tripmetre.
Mademki motoru sıfır aldın, kitapçığında gösterge sayaçlarını nasıl ayarlayacağın açık şekilde yazıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar