Km Si DÜŞÜRÜLMÜŞ CB650F

Herhangi gibi bir inandırma durumum yok kimseye moderatörler konuya gösterge fotoğrafı istediği için attım onun harici bir durumum yok zaten, iyi günler diliyorum.

Yiğidim sen o gösterge panelini şöyle güzelce tam görünecek şekilde(ön cam bağlantıları vs görünecek şekilde) bir atsana şuraya.

Mersin İl Temsilcisi
2011 model 73.000+km motosiklet kullanıyorum.
Gerekli rektefiye vs yaptırdım. Aslanlar gibi de kullanıyorum.

Her malın bir alıcısı ve satıcısı vardır.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yav kardeşim sallıyorsun da sallıyorsun 39.622 km yi 27.108 yazmak için nasıl bi yanlışlık yaptın bana söylermisin motoru allayıp pullayıp çekmişsin galericiler gibi arkadaşların dediği gibi bu iş senin geçim kapın belli

Herhangi gibi bir inandırma durumum yok kimseye moderatörler konuya gösterge fotoğrafı istediği için attım onun harici bir durumum yok zaten, iyi günler diliyorum.

1.si Konuşma tarzına bakılırsa alçakgönüllü olmak yerine dik dik cevap veriyorsun.Bu başlı başına şüpheli yapıyor seni.
2.si Km'yi düşüren birisi tekrar km'yi yükseltip buraya foto atabilir.

Motosiklet bana ait yapılan yorumları hiçe sayarak kimseye cevaplamadan saygı çerçevesinde yazıma devam ediyorum arabayla çıkmıştım konuya yeni dahil oldum dün gece saat 1.5 2 civarlarında koydum ilana açıklamada bile yazım hataları yapmışım motosiklette herhangi bir km çekme durumu yok eve gelir gelmez km fotoğrafını çektim konunun kaldırılmasını ve adımın yanlış şeylerde geçmemesini rica ediyorum herkese iyi günler. [url=https://hizliresim.com/2O4MEO][url]https://i.hizliresim.com/2O4MEO.jpg[/url][/url]

Hadi Km sayacındaki 5 tane rakamı yanlış yazdın diyelim,motorun fiyatı neden 6 bin daha pahalı ? Fiyatı da mı yanlışlıkla piyasanın 6 bin üzerine yazdın ?

Hadi Km sayacındaki 5 tane rakamı yanlış yazdın diyelim,motorun fiyatı neden 6 bin daha pahalı ? Fiyatı da mı yanlışlıkla piyasanın 6 bin üzerine yazdın ?

Bu al satcıların hepsi böyle. piyasayı da yükseltiyorlar ama bunun tek sebebi ekonomik durumlar. Motorlu araçların bu kadar pahalı ve değerli olduğu bir ülkede bunlara da gelir kapısı açılıyor normal şeyler. Kötü durumda bir aracı uyguna alıp, onarıp üstüne bir miktar kar koyarak satabilirsin ama bunların yaptığı sorunsuz aracı alıp kmsiyle oynayıp 10 bin ekstra fiyat çekmek:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar