km sayacımdaki sorun

arkadaşlar merhaba;

daha önce bahsettiğim üzere, pazartesi günü itibariyle bir kymco xciting 250i edindim. performansından gayet memnunum. rahat bir sürüş pozisyonu var (boyum 1.78), çok şık ve kullanışlı detaylar düşünülmüş. ayrıca tekerleklerin çapı da tatmin edecek büyüklükte.

olumsuz yanları ise sele altı çok küçük, ve kalkışta vibrasyon mevcut.

ayrıca benim bir sorum var;

mode tuşuna basmama rağmen sıfırlanabilir km sayacına geçiş yapmıyor. daha önce başına gelen veya bir püf noktasını bilen var mıdır acaba? yoksa bize servisin yolu mu göründü :pale:

Siz Trip'den bahsediyorsunuz yanlış anlamıyorsam. Başka tuş varsa aynı anda basın ya da internetten kitapçığını indirin kesin yazıyordur.

Eğer başka tuş yoksa tuş işlevini yitirmiş olabilir.

başka tuş var ama yağ bakım sıfırlayıcı, dakika ve saat tuşları var. bunların ilgisi var mıdır acaba?

kitapçığa bak tuşlar çalışıyorsa yüzde yüz yazar. yada internette ingilizce ve türkçe olarak arat bulursun daha kısa sürede. mesela kymco xciting 250i trip reset yaz googla a.

kitapçığa bak tuşlar çalışıyorsa yüzde yüz yazar. yada internette ingilizce ve türkçe olarak arat bulursun daha kısa sürede. mesela kymco xciting 250i trip reset yaz googla a.

Kitapçığı inceledim. Mode tuşuna bir kere basıldığında sıfırlanabilir km sayacına, tekrar basıldığında ise toplam km sayacına ulaşıldığını söylüyor. Sıfırlanabilir km sayacı ekrandayken mode tuşuna 2 saniyeden fazla basılı tutulduğu taktirde sıfırlanabilir km sayacının sıfırlanacağını yazıyor. Tuşu yokladım ama tık yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar