Km saati ileri alınabilir mi?

Merhabalar,
Scooterın analog km göstergesini değiştireceğim haliyle km saati 0'da bunu kolay yoldan yükseltmenin yolu var mı?

Okudum açılan konuları: Matkap, tazyikli su, koşu bandı.... vs gibi yazılanlar var fakat ben ~53000 km yapmak istiyorum, bu çok zaman alır gibi geliyor.

Var mı kolay bir yöntem?

Saati çıkarıp herbir rakkamlı yuvarlak makarayı söküp istediğin sayıda yeniden birleştirebilirsin..

Niçin böyle bir şey yapmak istiyorsunuz?

0 km de yeni kilometre saati almış kaldığı yerden devam etmek istiyor beyanatı böyle :) belki satışda muayene kayıtlarından sorun yaşamamak için bunu istiyordur İzmirli arkadaş , İzmirliler katakulli yapmaz güzel insanlardır kötüye yormadım ben..

Öncelikle teşekkür ederim.

1.si Ben bu scooterı ölene kadar asla satmayacağım.
2.si ileri almak suç mu? İllegal ise yapmam bilmiyorum geriye sarmıyorum ki satmayacağım asla.
3.sü kişi kendinden bilir işi. 😊

Öncelikle teşekkür ederim.

1.si Ben bu scooterı ölene kadar asla satmayacağım.
2.si ileri almak suç mu? İllegal ise yapmam bilmiyorum geriye sarmıyorum ki satmayacağım asla.
3.sü kişi kendinden bilir işi.

evlat edindiğin scooter nedir? merak ettim valla :)

Motosikleti
Ns200 15"
Spontini'de bunun yolu maalesef yoktu, bunu kendim denedim ama maalesef başaramadım. Sebebide tel çıkık 1000 kilometre gezdim, açıkcası grenajları sökmekte zor gelmişti.

evlat edindiğin scooter nedir? merak ettim valla :)

Scooter Çin malı: Bianchi falcon 125 fakat hatırası var asla ama asla ölene kadar satmayacağım.
Maneviyatı önemli.

Bir de muayene de sorun olmayacaksa (ben hafif kusurla geçer diye okumuştum) hiç gerek yok ileri almaya.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:34 ----------

Spontini'de bunun yolu maalesef yoktu, bunu kendim denedim ama maalesef başaramadım. Sebebide tel çıkık 1000 kilometre gezdim, açıkcası grenajları sökmekte zor gelmişti.

Muayenede sorun çıkmıyorsa benim için sorun yok.

0 km de yeni kilometre saati almış kaldığı yerden devam etmek istiyor beyanatı böyle :) belki satışda muayene kayıtlarından sorun yaşamamak için bunu istiyordur İzmirli arkadaş , İzmirliler katakulli yapmaz güzel insanlardır kötüye yormadım ben..

Belirli bir kalitenin altında ki motosikletlerin, scooterlerin hele analog km sayaclarının doğruluğuna kim inanır ki? ya da kim önemser ki?

Zaten muayeneden de hafif kusurlu diye geçiyor.

Merak etme bende kötüye yormadım. Toplum olarak alışmışız her şeyi kötüye yormaya..

Sadece kimse önemsemediği için merak ettim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:51 ----------

3.sü kişi kendinden bilir işi. ��

Terbiyesizleşme.

Son düzenleme:
Motosikleti
Ns200 15"
Zaten genelde analog göstergeye sahip olan scooterler 99.999(9) kilometreden sonra sıfırlanıyor, zaten böyle göstergeye sahipte bir çok araç mevcut. muaynede problem olacağını zannetmiyorum.

Motosikleti
DUKE 250
sayaç kısmını sökebilirsen yapılabilir veya otomobil tamircilerine belki yaptırabilirsin.
muayenede sorun çıkmaz, en fazla hafif kusur der geçerler.

.......Merak etme bende kötüye yormadım. Toplum olarak alışmışız her şeyi kötüye yormaya...

Yok abim kötüye yorup sordunuz diye size cevap yazmadım , nasıl yapılacağını yazdım çünkü kilometreyi düşürmek istediğini hissetmedim niyeyse , sanırım İzmir'li olması bende güven oluşturdu ama size gereksiz bir gönderme yapmış arkadaş :(

Motosikleti
Kymco Downtown350i/Dominar 400/Suzuki GSX-8S
Mekan müsaitse akşamları şarjlı tornavidayı tak telin ucuna çevirsin, zamanla istediğin yere gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar