KM saati cazırdaması

ygk

km saati sabit durmayıp oynuyorsa bu km ile oynanmış olduğundandır yada telle ilgilidir. teli değiştirmek gerekebilir.
hazır açılmışken bende bir soru sorayım o zaman, kaza yaptıktan sonra maşa komple sökülüp ön teker dağıldı. dağılmışken diskini değiştirdim ve tekrar koyduk tamircide.
şimdi bir sorun görünmüyor ama km saati yüksek hızlarda çıldırabiliyor yada takılıyor, mesala 85 ile sabit giderken 90a çıktığımda o saat birden dönüyor 130 140 a kadar geliyor, yada 80le gidiyorum, yavaşladığımda hatta durduğumda bile km saati 80de kalıyor. ancak geri geri gidince eski yerine dönüyor. ve sadece hızlıyken yapıyor 60ın altında bir sorun yok. fikri olan varsa sevinirim

km saati sabit durmayıp oynuyorsa bu km ile oynanmış olduğundandır yada telle ilgilidir. teli değiştirmek gerekebilir.
hazır açılmışken bende bir soru sorayım o zaman, kaza yaptıktan sonra maşa komple sökülüp ön teker dağıldı. dağılmışken diskini değiştirdim ve tekrar koyduk tamircide.
şimdi bir sorun görünmüyor ama km saati yüksek hızlarda çıldırabiliyor yada takılıyor, mesala 85 ile sabit giderken 90a çıktığımda o saat birden dönüyor 130 140 a kadar geliyor, yada 80le gidiyorum, yavaşladığımda hatta durduğumda bile km saati 80de kalıyor. ancak geri geri gidince eski yerine dönüyor. ve sadece hızlıyken yapıyor 60ın altında bir sorun yok. fikri olan varsa sevinirim

Ygk , inanırmısın kanuniye binerken ,km sayacı yerınde bağlıyken çıldıyordu ama yamuk takınca ses kesıldı :D

Ve dogru çalısmaya basladı , burda kı çinli tamirciler benden nefret ediyor tecrube ıle sabıttır ,yamuk çinliduzgunsıstemle calısmaz :DD:D:D:D

Biraz da bende hata var sanırım, şu geniş kasislerden 60km hızla geçersen olacağı bu :queen: KM telinden doğru tekerden darbe geliyor olabilir km saatine.

hiçalakası yok sadece malzeme kalıtesi , cgl 125 ile ben 120 ıle gecıyordum onlardan sonra 1 mt havadan hopyerde dvm et :D

abi sen değil 10 yıl istersen 100 yıl motora bin sende psikolojik bir japon motor sorunu var bir tedavı ol herkese aynı küçümsemeyle yaklasıyyorsun madem çözümün yok gölge de yapma

kardeşim km sayacının saplamaları titreşimden kırılmıştır .

bizim tipik türklergibi konuştun..:p aynı mal ama iyisi 10 lira kötüsü 5 lira sen 5 lira olanı seçiyorsun.. bu küçümseme falan değil... bu motorları bu ülkeye sokanları keseceksin..:jocolor:

bizim tipik türklergibi konuştun..:p aynı mal ama iyisi 10 lira kötüsü 5 lira sen 5 lira olanı seçiyorsun.. bu küçümseme falan değil... bu motorları bu ülkeye sokanları keseceksin..:jocolor:
Yurtdışında bir sürü güzel görünümlü bol donanımlı modeller olduğu halde ısrarla kurye motoru getiren hondayı da keseceksin.

arkadaşlar biraz konuyu hortlatmak gibi olacak ama :) int de bir adet 125t var kaza yapmış ön amortisör yamulmuş fakat motor hareket ediyor başka sorunuda yokmuş sadece tek bi ön amortisörü degiştirmek ne kadara patlar bilgisi olan varmı...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar