km konusu bajaj

60 tl kapora önemli değil, yüksek km hintli yerine düşük km Çinliye daha az sorunlu binersin. Forumda araştır en az şikayeti olan Çinliye yönel diyorum.
herhangi bir tavsiyeniz var mıdır acaba benim hero karizma r yada t sport hoşuma gidiyor gerçi bunlar çinlimi değilmi onu bile bilmiyorum

herhangi bir tavsiyeniz var mıdır acaba benim hero karizma r yada t sport hoşuma gidiyor gerçi bunlar çinlimi değilmi onu bile bilmiyorum

Hero bir Hint markası ve Bajaj gibi köklü bir geçmişi olan marka. Forumda bunlarla ilgili açılmış konulardan detaylı bilgi alabilirsin. Biraz Arama butonuyla haşır neşir olmak gerekecek sanırım.

76 binde 125 lik motor alınmaz mekanik aksam bitmiştir, ya ful revizyonlu alacaksınız yada kendiniz revize edeceksiniz, 4 5 bin ona vereceğinize sıfır Mondial rks tavsiye ederim
Mondial alacağına parayı çöpe at daha iyi, sana tavsiyem tvs Apache. Kaporayı da 50-100 lira vermişsindir umarım. Yinede alacaksan bir kaç yere göster zincir dişli durumuna bak, motordan ses geliyormu şase yamukmu vs

Mondial alacağına parayı çöpe at daha iyi, sana tavsiyem tvs Apache. Kaporayı da 50-100 lira vermişsindir umarım. Yinede alacaksan bir kaç yere göster zincir dişli durumuna bak, motordan ses geliyormu şase yamukmu vs
kapora konusu halloldu sağolsun halimden anladı geri vericek ama motor konusunda hala düşünceliyim açıkcası gönlüm hala ss lerde

kapora konusu halloldu sağolsun halimden anladı geri vericek ama motor konusunda hala düşünceliyim açıkcası gönlüm hala ss lerde
Güzel kardeşim 125 200cc ss olmaz, olsa olsa doğan görünümlü şahin olur. Kendini kasma motorun tipi yüzünden. Bütçene göre sorun çıkarmayacak bir commuter al. Gazla, rüzgar yüzüne vursun, özgürlüğün tadını çıkar, tecrübe kazan, para biriktir, yavaş yavaş cc yi yükselt. He ne zaman 600cc üstü 4 silindirli bir SS almaya paran ve tecrüben yeter o zaman ss neymiş zaten anlarsın.

Bana sorarsan ybr yada cbf al, değiştirmek istediğinde kolay elden çıkarırsın.

Güzel kardeşim 125 200cc ss olmaz, olsa olsa doğan görünümlü şahin olur. Kendini kasma motorun tipi yüzünden. Bütçene göre sorun çıkarmayacak bir commuter al. Gazla, rüzgar yüzüne vursun, özgürlüğün tadını çıkar, tecrübe kazan, para biriktir, yavaş yavaş cc yi yükselt. He ne zaman 600cc üstü 4 silindirli bir SS almaya paran ve tecrüben yeter o zaman ss neymiş zaten anlarsın.

Bende var bi doğan görünümlü şahin ama motor blogu bakımlının bakımlısı çok şükür şu zamana kadar gitmicem ben demedi öldüm bittimde demedi 27 binde güzelde modifiye ettim çogu japondan bakımlı bakınca herşey güzel olur 😏

git al kardeş, sorun yaşa, çünkü kendin yaşamadan tecrübe kazanacağa benzemiyorsun...

git al kardeş, sorun yaşa, çünkü kendin yaşamadan tecrübe kazanacağa benzemiyorsun...

Böyle tavır almanıza gerek yok sadece herkes gibi bende güzel bi motor alıp sorun yaşamadan kullanmak istiyorum ama bütçem yeterli gelmiyor imkanıma göre olan motorlar da var diyeceksiniz ama içim ısınmadan da alacağım motorun bana hayrı olmaz elbet sizde ilk motorunuzu alırken tedirgin olup arada kalmışsınızdır

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:21 ----------

Bana sorarsan ybr yada cbf al, değiştirmek istediğinde kolay elden çıkarırsın.

cbf lerde km fazla oluyor genelde ybr de rahat değil diyorlar inanın bende ne yapacağımı şaşırdım

Kardeşim bu motor sana epey masraf çıkarır. Sanayiye gide gele ustalarla kanka olursun.

haklısınız galiba bende hevesleniyorum sürekli düzgün düşünemiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

peki bu mondialin mh drift modeli nasıldır şekli güzel duruyor ama üzer mi beni

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:10 ----------

Hiç kullanmadım, çevremde de görmedim. Yanıltmayayım seni.

Çevremde çokca var 135cc çelimsiz cg den iri arka çift amasitör ince lastik genellikle 2.elleri hor kullanılır bolca teker yapılır şehir içi idealdir mekanik aksam olarak geçenlerde birisi uzun yolda kırank kırmıştı 90 la giderken sorun hepsindemi bilemem varsa çevrende bin dene

Çevremde çokca var 135cc çelimsiz cg den iri arka çift amasitör ince lastik genellikle 2.elleri hor kullanılır bolca teker yapılır şehir içi idealdir mekanik aksam olarak geçenlerde birisi uzun yolda kırank kırmıştı 90 la giderken sorun hepsindemi bilemem varsa çevrende bin dene

mondial olduğu için genelde bi ön yargı oluyor galiba benim hoşuma gitmeyen kısmı sadece ön kafa grenajı farı yere bakıyor. peki ben şimdi bir ybr 125 sahibiyle konuştum motor 2016 model 2018 trafiğe çıkışlı 19500 km de fiyat 4300 tl sizce nasıldır genelde sele konusunda şikayetler var çok rahatsız diye. ben bu şekilde motorlarla ilgili sorularımı sorucağım farklı motorlar hakkında umarım sorun olmaz

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
YBR doğru bir seçim olacaktır.Sele rahatsız ederse, bir koltukcuda sünger değişimi yada jel yaptırarak sorunu çözersin.Ancak fiyat çok düşük gibi. Bir sorun olmasın

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar