KM Göstergesi geri gidiyor

Arkadaşlar km göstergem 80 km den sonra geriye atmaya başlıyor yani 70-60 diye düşüp sabitleniyor nedeni nedir? yardımcı olabilirmisiniz :rendeer:

sen yavaşlıyorsundur farkında değilsindir.

:mrgreen: hocam yarıldım gece vakti gülmekten kramp girdi valla hala suratımda anlamsız bir gülücük var evdekiler bu çocuk delimi diye bana bakıp bakıp duruyorlar zaten :mrgreen: sağol hocam genede tavisyen için :)

Arkadaşlar km göstergem 80 km den sonra geriye atmaya başlıyor yani 70-60 diye düşüp sabitleniyor nedeni nedir? yardımcı olabilirmisiniz :rendeer:

80 den soora frene bassan 90-100 diye duracakmı pekii, denedinmi :queen:

bütün cvp verenlerin parmaklarına sağlık iyi güldüm akşam akşam.

ön tekerleğin hemen yan tarfında km telinin girdiği bir kısım var orayı aç büyük ihtimal onun içinde bir arıza vardır km telinnin çalışması şöğledir km teli km saatini zorlayarak hızı gösteriri km telin ön tekerlekğe giren yerinde bir kırıklık varsa belli bir zorlama olduğu zaman sıyırıyor olabilir sen benim söğlediklerimi dene bakalım benimki sadece bir öneri

bence kilometre numaratörü tamburları arasında boşluk vardır tabi sadece tahmin bakmak lazım

@hgunarbay zaten bugün yeni tel aldım dikkatlice yerleştirdim ama gene aynısını yapıyor ama komik olan tarafı hava şıcakken yapıyor yani kışın böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım bahar aylarındada arasıra yaptı yaz gelince coştu :) neyse okadar önemli değil gerçi ama merak ettim işte.

@karmacoma hocam alemsin :mrgreen: bu arada frene basınca 80 gösteren gösterge gerçek değerine çıkıyor mesela 100 ile gidiyorsam 100 e çıkıyor sonra hızlısa fren bastığım km geri geliyor ama bu hep 80 i geçince oluyor 80 den sonra ibre geri gidiyor acaba trafik polisleri yeni bir standartmı getirdi 80i geçmek yok geçersende kaç km olduğunu göremezsin diye :mrgreen:

@hgunarbay zaten bugün yeni tel aldım dikkatlice yerleştirdim ama gene aynısını yapıyor ama komik olan tarafı hava şıcakken yapıyor yani kışın böyle bir sorunla hiç karşılaşmadım bahar aylarındada arasıra yaptı yaz gelince coştu :) neyse okadar önemli değil gerçi ama merak ettim işte.

@karmacoma hocam alemsin :mrgreen: bu arada frene basınca 80 gösteren gösterge gerçek değerine çıkıyor mesela 100 ile gidiyorsam 100 e çıkıyor sonra hızlısa fren bastığım km geri geliyor ama bu hep 80 i geçince oluyor 80 den sonra ibre geri gidiyor acaba trafik polisleri yeni bir standartmı getirdi 80i geçmek yok geçersende kaç km olduğunu göremezsin diye :mrgreen:

ozaman senin motorda hız sabitleyici var
:cherry:

saatin içini aç dişliler arasına pislik mislik çalı çırpı girmiş olabilir,yapamazsan boz yenisini al

GKN

mancınık gibi seni geri çekip fırlatmasın:)
çin mallarını anlamak zor :)

mancınık gibi seni geri çekip fırlatmasın:)
çin mallarını anlamak zor :)

hocam katılıyorum sakat aletler bunlar benmkide bazen yapıo once brz yavaslayıp fırlıo motor bnm gosterge bikaç km oynuyo 20km dustukten snr nasıl fırlayabilecegini dusunemıom bile:queen:

benim kinin amortisman momenti arızalanmış yukarı aşağı sallanmaktan hızımı göremiyorum 3000 km önce bıraktım zaten bakmayı. günlük km göstergesi çalışsın yeter benzin göstergem yok km hesabı yapyorum.

GKN

amortisman momenti nedir ya???
yenimi icat edilmiş yoksa benmi bilmiom:)_?

slm,arkadaşlarımızın da belirttiği gibi sorun tahminime göre,ön tekere bağlanan ve teli döndüren dişlide yüksek devirde teli çeviremediğinden gösterge yüksek hızı göstermiyor frene bastığında(tekerbilyası boşluğundan dolayı) dişli diğer dişliye birazdaha yaslandığı için teli normal çeviriyor diye düşünüyorum...göstergeden önce tekere bağlanan kısmı değiştir ve dene gerekli görürsen tabiki...

arkadaşlar sizinkiler yine az da olsa çalışıyo benimkinde oda yok

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar