Boy 1.70 ten kısaysa,yaylaya,dağa,bayıra çıkmayacaksan,devamlı şehiriçinde kullanacaksan tavsiye etmem.
CRF 250 yi de 2 kişi bineceksen tavsiye etmem.
KLE 500 hem şehiriçi hem de enduro yapmak için ideal bir motor. Parçasını yurtdışından 1 haftada getirtebiliyorsun. Geçen ay konjektör aldım 60 sterlin e kargo dahil. Türkiye de 500 TL . Elin anahtar tutuyorsa servise gitmene de gerek yok. 10-15 bin km. de sübap ayarı yaptırırsın o kadar. Marş rublesi max. 50-55 bin km ömrü var. Ben aldığında marş rublesi,zincir ve dişlileri değiştirilerek aldım 55 bin km. deyken. 71 bin km oldu. 3 ay önce marş motoru kömürlerini değiştirdim 10 TL ye mal oldu.
Sele ve motor genel olarak diğer endurolardan dar bu sebeple trafiğe hiç takılmadan en dar aralardan geçebiliyorsunuz.Fakat 250 km. üzerinde yol yapacaksanız k.çınız ağrıyabiliyor. ön jant 21 inç olduğundan ve amortisör hem yağlı hem havalı olduğundan sertliğini kolayca ayarlayabiliyorsun bu yüzden çukur ve tümsekler hiç rahatsız etmiyor. Viraj kabiliyeti 150 km\h nin üzerine kadar başarılı fakat daha yüksek hızlarda ve rüzgarlı havalarda sıkıntı çıkarıyor.Yüksek olmasının tek dezavantajı bu. Şehiriçi yoğun trafikte diğer araçlardan daha yüksek olduğunuzdan bakışınız daha ileride oluyor ve trafiği daha rahat okuyarak hareket ediyorsunuz bu da büyük bir avantaj.
Aklıma gelenler şimdilik bunlar.