baya bi kle alan olmuş

bu arada ihtiyacınız oldugunda kullanabileceğiniz bir bilgi vermek istiyorum. km halatını çeviren ön tekerlekteki km redüktörü yani km teline hareket veren çark kanuni 250 kros tan temin edilebilir.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:56 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:51 ----------
buda yapmamanız gereken bir davranış
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...k-volant-miknatis-tamiri-tamir-yapilir/detay?
bu ilanı görünce mıknatısı kırılan volantımı bu adresteki şahıslara kargo ile yolladım.parayı havale yaptım. geri gönderilmiş volantın mıknatıs kutupları ters takılmıştı ve yeterli elektrik gücünü üretmiyodu, geri aradığımda kendilerinin bişey yapamayacaklarını söyleyip kestirip attılar.
Benım kılometre sayacı bozuldu ondekı bahsettiğin dalgayı soktum içinden metal parçaları cıktı bakalım yarın ıyıce kontrol edecegım ınternetten cıkmasını buldum 70 tl kawasakinden sıfırına baktım 220 tl elıme aldım ınceledım sımdı bendekın ııyıce kontrol edecegım benım tekerlek tarafındakı parça da kırılmış sanırım verdıgın bılgı ıcın cok teşekkurederım.
Ayrıca volantını gonderrdıgın yer bızım mahallede adam oldukca guvenılmez, bır o kadarda tanınmıs bırı.
marşrublesı takacaktı benım motora ama takacagı parçayı gordum kaynaklı maynaklı bozuk buyuk ıhtımal. Parça dahıl 300 tl ıstedı ben parçanın sıfırını kavasakıden aldım 250 tl birde orjınal amortısor kecesı aldım 30 tl yarın taktıracagım hepsını
bugunde kısa farlara annahtar taktırdım ayrıca bır cıft sıs lambası uzunlara baglattım resım koyarım yarın.
Benım on amortısorler sureklı en yumusak halındeydı kece kacırınca bıraz hava bastım sureklı asfaltta kullanıyorum yola tutunması kafa sallaması degıstı naket gıbı oldu artık motoru daha fazla yatırabılıyorum frenlemede de one salınım dogal olrak azaldı tavsıye ederım.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:22 ----------
azonce baktım cros modelıne on tekerdekı o dedıgımız parça yok.
Enduro200 modelınde var ve fiyatı kawasakıdekının tam 1/10 fiyatına umarım tamıredebılırım bu parçayla.